Докато се състезават в безмилостна надпревара за голямата награда, участниците

...
Докато се състезават в безмилостна надпревара за голямата награда, участниците
Коментари Харесай

Между чуковете и мотиките: Ето коя красавица спечели Мис Ферма

Докато се състезават в безмилостна конкуренция за огромната премия, участниците във " Фермата " дефинираха коя е най-красивата жена в стопанството. Мъжката част от тазгодишните състезатели несъмнено имаха златната опция да оплакнат очи, до момента в който дамите дадоха всичко от себе си, с цел да ги впечатлят. 

Импровизираният конкурс разсъни желанието за женска конкуренция, а първото място бе завоювано след цели три тура - в публични тоалети, по бански и третият беше за изява на гениите им. Повечето участнички бяха обезпокоени във втория тур по бански, поради което множеството дефилираха с панталонки или шалове, които прикриват задните им елементи. Единствено Аксения беше задоволително смела да се разноски пред мъжете по прашки.

 фермата

В третия стадий от състезанието Веселка и Хепи Ванче се изявиха като поетеси. Аксения би барабан, а Нина пя национална ария. Валерия сподели прелест с танц с бухалки и лента, а Камелия забърка шотове за всички, което очевидно е било най-правилната тактика, тъй като точно тя завоюва наградата " Мис Ферма ". Наградата, която получи бе пенливо вино, плодове и разходка с лодка. 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР