Владимир Путин пристигна в Пекин на държавно посещение, целящо да

...
Владимир Путин пристигна в Пекин на държавно посещение, целящо да
Коментари Харесай

Владимир Путин пристига в Китай, за да засили близките си връзки със Си Дзинпин

Владимир Путин дойде в Пекин на държавно посещаване, целящо да подчертае околните си връзки с президента на Китай Си Дзинпин и да укрепи поддръжката за съветската военновременна стопанска система.

Кадри от китайския държавен оператор CCTV демонстрираха самолета на Путин да идва преди зазоряване в четвъртък. Руският президент беше посрещнат от почетен часовой, преди антуражът му да бъде ескортиран в черни лимузини, съпроводени от десетки служители на реда на мотоциклети.

Посещението идва в миг, когато стопанската система на Русия става все по-зависима от Китай в лицето на ескалиралата рецесия наказания от запада за пълномащабното му навлизане в Украйна през 2022 година

След голямото нарастване на търговията сред Китай и Русия след експлоадирането на войната има признаци, че Пекин леко се е отдръпнал. Износът на Китай за неговия комшия спадна през март и април, защото Съединени американски щати заплашиха да нападат китайски банки, за които се твърди, че оказват помощ за заобикаляне на глобите.

Анализаторите чакат Пути...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР