Докато Русия не се извини за убийството на Георги Димитров,

...
Докато Русия не се извини за убийството на Георги Димитров,
Коментари Харесай

Паси поиска извинение от Русия за убийството на Георги Димитров

Докато Русия не се извини за убийството на Георги Димитров, патриарх Кирил ще се държи по този начин. Това съобщи някогашният външен министър Соломон Паси в утринния блок на Нова тв.

" Русия има обичаи още от Втората международна война с отравянето на свои в чужбина. Да вземем Георги Димитров, който споделя, че „ дружбата със Съюз на съветските социалистически републики е като слънцето и въздуха за всяко живо създание “. Той е токсичен от същия тоя Съюз на съветските социалистически републики. Дали политическите другари на Георги Димитров желаеха опрощение от Москва? Такова нещо не ми е известно ", съобщи Паси.

Според него когато страната ни поддържа връзка с Москва, би трябвало да изхожда от максимата: „ Да нападаш Русия е полуда, да не се защитаваш от нея е още по-голяма полуда ”. 

„ Западът е в пъти по-слабо въоръжен от Русия, изключително в района на Черно море. С Русия би трябвало да се приказва извънредно вежливо, само че въоръжен до зъби ”, добави някогашният министър в кабинета на Симеон Сакскобургготски.

Паси направи и любопитен коментар по адрес на избрания отново за четвърти път президент Владимир Путин.

„ Вижте какъв беше лозунгът на изборите в Русия: „ Силен президент за мощна страна! ”. Какво прави президента Владимир Путин през всички тези години, в които е на власт – той показва бойни изкуства, лов и лов на риба, че е авиатор, че е подводничар, той е като един Чък Норис на политическата сцена. Той избира за изборите датата 18-и март, което е годишнината от анексирането на Крим към Руската Федерация ”, съобщи Паси.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР