Докато някои зодиакални знаци обичат да създават предсказуем уют с

...
Докато някои зодиакални знаци обичат да създават предсказуем уют с
Коментари Харесай

Тези зодии се отегчават най-лесно във връзка

Докато някои зодиакални знаци обичат да основават предсказуем уют с колегата си, други имат потребност от повече многообразие в любовния си живот . За зодиакалните знаци, които се отегчават по-лесно във връзка, няма нищо по-лошо от петък вечер, прекарана вкъщи, или мудна разходка към фермерски пазар в неделя. Тези хора се нуждаят от малко повече дейности, с цел да останат заинтригувани.

Разбира се, има доста фактори, които въздействат на това по какъв начин се чувствате в една връзка, и вашият зодиакален знак се счита за един от тях. Разглеждайки своята ръководеща планета, можете да добиете визия какво цените и какви черти би трябвало да откриете в колегата си , с цел да сте щастливи, споделя за Моли Кардинал, професионален астролог.

Ако вашият знак е ръководен от Марс да вземем за пример, ще желаете доста неспокойствие, занимания и свежи прекарвания – без тях няма да се чувствате като себе си.

Напълно обикновено е да има моменти на досада в една връзка. Не всеки ден може да бъде трогателен и е нужна работа, с цел да запазите жива искрата. Но в случай че сте една от зодиите, които елементарно се отегчават , скуката може да е малко по-дълбока. За тези моменти Моли Кардинал поучава да планирате повече нощни срещи, занимателни пътувания или общо навестяване на курс.

Вижте в галерията кои са четирите зодиакални знака, които са най-склонни да се отегчат в една връзка:
 Зодиите, които се отегчават най-лесно във връзка  Зодиите, които се отегчават най-лесно във връзка  Зодиите, които се отегчават най-лесно във връзка  Зодиите, които се отегчават най-лесно във връзка
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР