Барби ботоксът е процедура, вдъховена от филма Барби“ – това

...
Барби ботоксът е процедура, вдъховена от филма Барби“ – това
Коментари Харесай

Най-модерната козметична процедура: за и против Барби ботокс

Барби ботоксът е процедура, вдъховена от кино лентата „ Барби “ – това е инжектиране на ботулинов токсин в зоната на врата и трапецовидните мускули. Преди да стане известна като процедурата от кино лентата, се е употребила за болки във врата и за лекуване на мигрена.
Barbie Botox has a medical use and is incorporated into the treatment plan for those suffer with chronic migraines
Момичетата в TikTok безусловно са полудели по частичната парализа на врата. Ботоксът и други невротоксини, които се употребяват най-вече за лекуване на линии и бръчки по лицето, от дълго време се употребяват не по предопределение като този за лекуване на болести като главоболие, болежка в челюстта и прекалено изпотяване. По-долу е всичко, което би трябвало да знаете за най-новата фикс идея на TikTok.

 Барби iStock

Какво е Барби Ботокс?

„ Ботоксът на Барби е в действителност ботокс за трапецовидните мускули “, споделя лицевият еластичен хирург доктор Левин пред ELLE.com. „ Трапецовидният мускул е огромен ветрилообразен мускул, който минава по задната част на врата и по-късно по задната част на рамото. Това е мястото, където държим доста напрежение и защото използваме този мускул вместо други мускули, той може да стане много обемист. Това може да докара до напрежение или болежка във врата и раменете и горната част на гърба. Ако прекалявате с трапецовидния си мускул, това също може да направи раменете и шията ви да наподобяват обемисти, което не се харесва на някои пациенти. "
 Линда Еванджелиста се завърна на подиума след случая с естетична процедура  Линда Еванджелиста се завърна на подиума след случая с естетична процедура  Линда Еванджелиста се завърна на подиума след случая с естетична процедура  Линда Еванджелиста се завърна на подиума след случая с естетична процедура
Какво тъкмо прави Барби Ботокс?

Ако пациентите изпитват мощна болежка в трапеца или не харесват обемната форма на раменете си и търсят по-тънък врат, те могат да получат ботокс в една област на трапеца, което ще помогне за разпределяне на мускула, доктор, споделя Левин. В рамките на към месец пациентите ще почувстват по-малко напрежение в тази част на врата и раменете си и региона може да стартира да наподобява по-тънка, удължавайки врата .

Колко трае?

Зависи какъв тип невротоксин изберете. Ботоксът нормално продължава сред три и четири месеца, до момента в който Daxxify е потвърдено в клинични изследвания, че продължава сред 6 и 9 месеца.
 image2_16x9.png Хороскопът за МАЙ: време за прекарвания, пристрастености и непредвидени обрати На фокус
Какви са рисковете, свързани с Барби Ботокс?

Както постоянно, уверете се, че отивате при лицензиран медицински експерт, като кожен лекар, доктор или практикуваща здравна сестра, когато се интересувате от инжекции като Botox, Xeomin или Daxxify. Тези инжекции са утвърдени единствено от FDA за лицето и инжекциите във всяка друга област се смятат за „ не по предопределение “ и по преценка на медицинския експерт. Ако се инжектира погрешно, може да отслаби мускулите към трапеца.

Повече за процедура от кожния лекар доктор Катя Паскова, вижте във видеото от предаването " На Кафе " по NOVA нагоре!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР