Докато нови и стари политици си играят на мандати, ни

...
Докато нови и стари политици си играят на мандати, ни
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Вкарват ни във война

" Докато нови и остарели политици си играят на мандати, ни вкарват във война ".

Това написа в профила си във Facebook водачът на " Атака " Волен Сидеров.

Ето и останалата част от ревюто му:

" 28 000 американски военни идват у нас, излиза наяве от медиите. Не е ясно дали изтръпналият от стягане и разпъване на ограниченията български жител осъзнава, че в България идват непознати войски, които са повече по бройка от нашите лични. Това не е бивало и при немското военно наличие у нас през Втората международна.

Щяло да има учения на НАТО на наша територия. За тия учения е ясно, че са ориентирани против Русия. Защо американците не си ги вършат ученията в Аризона, да вземем за пример? Много просто – тъй като търсят най-много действителни условия при една възможна война. Това е Черноморският басейн – безконечният подстъп към Русия още от времето на Кримската война в средата на 19 век, когато цяла тогавашна Европа плюс мюсюлманската Османска империя се бият против единственото православно царство за епохата.

Днес медийното пространство е изпълнено или със мемоари на премиера в оставка по какъв начин е ходил на кино със Слави Трифонов, или с детски закачки по негов адрес от тези същите, с които към този момент не върви на кино. Или си играят на загадъчни мандатоносители. Нито една политическа мощ в Народното събрание не слага настоящия и значим за България въпрос за вкарването ни от Съединени американски щати в възможен боен спор. Защото не е ясно по какъв начин тъкмо ще завършат ученията. Може да стане „ инцидент”, който да провокира отговор и спиралата да се завърти. Американците са потвърдили, че ги умеят тези постановки. Руският президент Путин към този момент изрази обществено страдание, че България е вкарана във фронт против Москва. Нашите партии на статуквото и антистатуквото са глухи и слепи, обаче.

Трябва ли да се пролее българска кръв, с цел да се събудим и да престанем да сме пешки в геополитически игри, пита мислещата част от суверена ".

Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - " ИТН " - още от първия ден на новоизбрания парламент за главното си заричане - мажоритарни избори в два тура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР