Докато мюсюлманското малцинство в Берлин приветства атаките на Хамас срещу

...
Докато мюсюлманското малцинство в Берлин приветства атаките на Хамас срещу
Коментари Харесай

Хенри Кисинджър: Германия допусна твърде много чужденци

Докато мюсюлманското малцинство в Берлин приветства офанзивите на Хамас против Израел, бившия държавен секретар на Съединени американски щати Хенри Кисинджър споделя, че всеобщата имиграция е " сериозна неточност " , написа " Политико ".

Атаката на Хамас против Израел, която , демонстрира, че Германия е пуснала прекалено много чужденци в страната, каза някогашния държавен секретар на Съединени американски щати Хенри Кисинджър.

" Беше голяма неточност да се позволен толкоз доста хора с изцяло друга просвета , вяра и концепции, тъй като това основава група за напън във всяка страна, която прави това ", сподели 100-годишният някогашен топ американски посланик в изявление с основния изпълнителен шеф на Axel Springer Матиас Дьопфнер за немската Welt TV. Axel Springer е компанията майка на POLITICO.

При, бойци на Хамас нахлуха от Ивицата Газа, убивайки повече от 1200 израелци и отвличайки десетки други, обстрелвайки с ракети градове, в това число Тел Авив и Йерусалим. Оттогава Израел отвърна на удара, като стартира и изстреля свой 

" Откритият акт на експанзия " на Хамас би трябвало да бъде посрещнат с " известно наказване " , сподели Кисинджър - като в същото време предизвести за капацитета за рискова ескалация в района.

" Конфликтът в Близкия изток има опасност да ескалира и привличе други арабски страни под натиска на тяхното публично мнение ", предизвести Кисинджър, като в същото време уточни поуките, извлечени от войната Йом Кипур през 1973 година, по време на която арабска коалиция, водена от Египет и Сирия атакува Израел.

Истинската цел на Хамас и неговите поддръжници " може да бъде единствено да активизират арабския свят против Израел и да излязат от пътя на мирните договаряния ", сподели Кисинджър.

Също по този начин е " допустимо " Израел да предприеме дейности против Иран, в случай че счита, че Техеран е имал пръст в осъществяването на офанзивата, добави някогашният първи посланик.

В по-широк проект, сподели Кисинджър, продължаващата експанзия на Русия в Украйна, съчетана с офанзивата на Хамас против Израел, съставлява " фундаментална офанзива против интернационалната система ".
 Германия форсира депортацията на мигранти, изключително с престъпно минало
Германия форсира депортацията на мигранти, изключително с престъпно минало

Увеличават се полицейските пълномощия за търсене на незаконни мигранти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР