Докато много организации настояват служителите им да се върнат в

...
Докато много организации настояват служителите им да се върнат в
Коментари Харесай

Какво представлява VR офиса на Microsoft

Докато доста организации упорстват чиновниците им да се върнат в офисите, Microsoft предлага да опитаме нов вид " хибридна " работа.
 Varjo XR-4 - новите VR oчила, които ще се конкурират с Apple Vision Pro
Финландците, който провокират Apple

По-добри ли са Vision Pro на Apple

Компанията неотдавна разгласи Microsoft Mesh - функционалност, която разрешава на аватарите на чиновниците да се срещат на едно и също място във виртуална среда, даже в случай че действителните хора са разпръснати.

Виртуалната връзка се зарежда от Microsoft Teams, която пък е измежду най-популярните платформи за бизнес срещи и връзка.
 Снимка 650648

До момента Mesh е тествана в фирмите Accenture и Tekada, като техни представители настояват, че с Mesh срещите са били " по-ангажиращи и потапящи ".

Mesh дава серия от авансово основани пространства, които фирмите могат да персонализират с лога, надписи, банери и други.

Тези екстри се прибавят в Mesh посредством Unity - платформа за 2D и 3D разработка на Microsoft.
 Снимка 650649

Понастоящем Mesh на Microsoft се предлага единствено на настолни компютри и устройства Meta Quest VR за чиновниците, които желаят по-завладяващо преживяване.
 Neuromersiv и по какъв начин VR може да се употребява за терапия
Как VR може и да лекува

Бъдещето на лечението

Microsoft предлага шестмесечен безвъзмезден експериментален интервал на всеки с бизнес или корпоративен проект, а за останалите цените варират сред четири и 57 $ на месец според от пакета.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР