Докато много хора готвят за свое удоволствие, ако не като

...
Докато много хора готвят за свое удоволствие, ако не като
Коментари Харесай

18 готини неща, които карат да отидете в кухнята. Дори не сме чували за повечето от тях

Докато доста хора готвят за свое наслаждение, в случай че не като занимание, за множеството от нас ходенето в кухнята е обвързвано с омразна рутина.  Така че би трябвало да търсите всички нови способи да улесните задачата си, да спестите време или просто да извършите процеса на готвене по -приятен.  Отопляем нож, хамак за плодове, чаши с загадка – каквото им хрумне за решение на всички тези проблеми.

Ние разбрахме какви кухненски принадлежности и аксесоари хората употребяват, с цел да трансфорат готвенето във вълнуващо прекарване, а не в същинско наказване.  Дори не сме чували за някои от тях, само че в този момент сме ги добавили в листата с най -близките покупки.

1. Обичам моята кутия за масло, в която маслото постоянно остава меко, тъй че да се разнася елементарно

2. Имам едно малко нещо, което употребяват единствено няколко души, макар че то е просто незаменимо за меко сварените яйца.

3. Моята чаша защищава мустаците от намокряне

 4.


5. Кухненското чекмедже на баба ми е снабдено с държач за хартиени кърпи и отвор, през който е комфортно да се развиват.

6. Ако обичате домашно приготвени салати, супи и сосове, тези неща несъмнено ще ви бъдат потребни.  Те изстискват сок от лимон или лайм

 7. Този нож за масло има специфични топлинни тръби вътре.  Когато държите ножа, те се нагряват от топлината на ръката ви, маслото се топи и става по -лесно да се намазва.

 8. „ Купих тази годишна продукция кана за мляко, купа за захар и солница в магазин за спестявания.  Жалко, че шейкърът за пипер се отдели от опаковката.

 9. И това е шейкър за сол и черен пипер 2 в 1, просто би трябвало да го завъртите в вярната посока

 10. Така живеете и не знаете, че просто имате потребност от хамак за плодове

 11. Купих си нова сокоизстисквачка за лимон

 По -добре се отървете от него, преди да снесе яйца!

12. Явно подценяваме лъжиците за грейпфрут.

 13. Купих това нещо в магазин за спестявания, без даже да съзнавам какво е това – просто ми хареса.  Но се оказа, че е належащо да се отделят царевичните зърна от кочана

 14. Моят чеснок.  Отворете капака, поставете карамфила вътре и го навийте на плота, а остриетата вътре ги накъсат.

15. Наследих картофомелачка от баба си и в този момент това е обичаният ми кухненски уред.

 16. Моята чаша има поделение за торбички чай.

 17. Ако ме попитат кое е обичаното ми нещо в кухнята, ще отговоря, че това нещо.  С негова помощ е комфортно да потопите яйцата във вряща вода и да ги извадите от там

 18. Измервателят на порции спагети е незаменимо нещо в моята кухня.

Имате ли обичани кухненски принадлежности, аксесоари или принадлежности?  Какви други потребни и истински движимости бихте добавили към тази сбирка?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР