Докато любовта между Евгени и Валерия подлежи на дълбоко съмнение

...
Докато любовта между Евгени и Валерия подлежи на дълбоко съмнение
Коментари Харесай

Евгени призна, че иска деца от Валерия?

Докато любовта сред Евгени и Валерия предстои на надълбоко подозрение от страна на феновете на " Ергенът ", очевидно връзките сред двамата не престават да вървят безпрепятствено. Макар и да помним скорошното видео от рождения ден на моделката, в което тя жестоко гони Евгени, с цел да бъде снимана сама до тортата си. Изглежда пианистът е преглътнал острото държание на половинката си и май даже се замисля за идната крачка във връзката им. 
                             

Подобно на доста известни персони, Евгени реализира къс диалог с почитателите си под формата на сторита в Инстаграм. На въпроса дали е подготвен да има деца, той отговори уклончиво, само че въпреки всичко от думите му излиза наяве, че няма нищо срещу към този момент да стане татко и удостоверява, че може би е с верния човек.

 

" Не мисля, че има прецизен миг, миг в който си подготвен. Просто става. Също е хубаво да имаш много предпочитание да стане и да си с точния човек ", написа пианистът. В отговор на различен въпрос той признава, че не постоянно е толкоз ухилен и положителен, колкото наподобява на фотосите в обществените мрежи: " Не постоянно съм ухилен. Но когато човек има опция да прави това, което го удовлетворява и му дава късмет да се себеизразява. Да твори..Това е благословия и благополучие ", безапелационен е Евгени, който не загатва нищо за любовта, а все приказва за работа.
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР