Докато големите автомобилни производители се хвалят със стотици хиляди доставени

...
Докато големите автомобилни производители се хвалят със стотици хиляди доставени
Коментари Харесай

Бугати“ достави 80 автомобила през 2022-ра, единият е у нас

Докато огромните автомобилни производители се хвалят със стотици хиляди доставени коли през 2022 година и слагане на върхове, то от Bugatti също могат да се похвалят с достижение за най-вече доставени коли.

Заветната цифра при френския производител е 80. Да, тъкмо по този начин, Bugatti са доставили 80 автомобила в целия свят за последната година, което значи сред 6 и 7 автомобила на месец.

През миналите 12 месеца от Bugatti са доставили 400-тния Chiron, последните 9 Chiron Super Sport 300+, последните Chiron и Chiron Super Sport в Европа, както и всички 10 Cenotieci. От Bugatti би трябвало да доставят още 100 Chiron-а, както и 99 екземпляра от W16 Mistral, който бе показан последното лято.



Заедно с рекордните доставки, компанията може да се похвали и с няколко нови представителства в разнообразни елементи на света. От компанията декларират, че желаят да утвърдят още повече позициите си, изключително след обединяването с Rimac.

Един от колите на марката дойде и у нас. Bugatti Chiron Super Sport размени общоприетия Chiron в гаража на предприемача Ваньо Алексиев (собственика на „ Биомет “) и неговата половинка Цвети Василева.



Бижуто с 1600 конски сили коства сред 3,5 и 4 милиона евро без налози и такси (базова ориентировъчна цена без в допълнение съоръжение и спомагателна индивидуализация).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР