Докато човечеството преследва целта да колонизира Космоса, водещият еволюционен биолог

...
Докато човечеството преследва целта да колонизира Космоса, водещият еволюционен биолог
Коментари Харесай

Хората, родени в Космоса ще изглежда съвсем различно от тези на Земята

Докато човечеството преследва задачата да колонизира Космоса, водещият постепенен биолог Скот Соломон разкри по какъв начин биха изглеждали хората, родени в Космоса, оповестява “Бизнес инсайдър”, ситиран от БТВ.

Едно от най-големите провокации е размножаването на човешкия тип в нулева или гравитация друга от земната. Макар НАСА да отхвърлят астронавтите да са правили полови научни опити, това не е невероятно да се случи напълно скоро.Според Соломон хората, които се родят в Космоса ще наподобява напълно друго от тези на Земята, даже и генетично.

“След време човешките колонизатори ще се трансфорат в напълно друг биологичен вид”, предвижда ученият.

Според Соломон човешките колонизатори биха изглеждали като визията ни за извънземните след време. “Тъй като дългото време в нулева или по-ниска гравитация понижава плътността на костите, това основава риск тазовите кости на дамата да не устоят на натиска при естествено раждане. По този метод цезаровото сечение ще се трансформира в нормата за галактическите колонизатори”, разяснява биологът.

По думите му последователно човешкият тип ще претърпи еволюционни промени и главите ни ще станат по-големи, защото към този момент не са лимитирани в прекосяване през тазовите кости. Цветът на кожата ни също ще бъде напълно друг от тези, които познаваме сега. Тъй като в Космоса телата ни са изложени на доста по-голямо количество нездравословни лъчи е допустимо пигментацията на кожата ни да бъде различен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР