ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за одобрение.

...
ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за одобрение.
Коментари Харесай

Борисов: ПП/ДБ фалшифицират документи! Всичко се пращаше на Лена Бориславова за одобрение

„ ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за утвърждение. Денков насърчава Кирил да чупи бутилки “, съобщи Бойко Борисов, който е на посещаване в село Рупите, с цел да съди дръвчета с младежи от ГЕРБ.

Борисов разясни, че с Денков не може да се договаря: „ Защото един учител, учен, академични учител да насърчава да се чупят бутилки. Този човек през вчерашния ден ни връща във времето на пердах с пръчки на възпитаници. За какви договаряния приказваме. Никога Кирил Петков не е хвърлил бутилка в моя кабинет. Мен ме е позор от този случай, когато изшиба бутилка в кабинета на Росен Желязков. Видяхте разликите сред ГЕРБ и всички останали “.

„ Всеки документ се пращаше на Лена да ревизира дали е окей. Никога с тези хора не можеш да приказваш с един човек, те почват да се питат един различен. Чакаш ден и половина, с цел да мине всичкото. И внезапно вместо да кажат, че ГЕРБ са създали нещо положително, те почват да приказват нелепости. Те фалшифицират документи, фалшифицират всичко “.

Борисов посочи, че и в този момент работи с Движение за права и свободи, тъй като е демократична партия. „ Когато ставаше въпрос за оръжието за Украйна, работихме с тях. Аз оставям за всички врата. Нормално ли е да се насърчава Кирил да чупи бутилки? Самият Петков споделяше пред медиите, че „ някакъв Борисов не ми подвига телефона “. Защото аз съм европейски политик. И не желая да я връщам в мутренските години. Няма да ме питат публицистите за парка, по какъв начин оправихме проблемите на туристическия отрасъл. Редовното ръководство идва след постоянни избори “, изясни той.

„ И в този момент вместо да кажат, че дружно сме създали толкоз доста, те плюят. Нито един път не сме се изказали против тях, моят съперник на тези избори са проруските партии – Българска социалистическа партия и Възраждане. Това е нашата алена линия. Движение за права и свободи е демократична и систематична партия, и в този момент, и през годините сме работили с тях “, сподели още Борисов.

„ Ще работя с Политическа партия, само че единствено с преобладаващата роля на ГЕРБ – с наши министри, с наша стратегия. В допълнение е и наш ред поради ротацията “, добави водачът на партията. „ Правосъдната им промяна беше началник на КПКОНПИ да е Бойко Рашков! Самия Денков призоваваше през медиите да му подвигам телефона! А в този момент ме заплашват с дисциплиниране – нямам доверие на ушите си! “, сподели още водачът на ГЕРБ.

„ След тези нелепости, които приказват за договарянията, няма да се срещам с тях като водачи. Да си излъчат други преговорни екипи, и след изборите има разновидности според по какъв начин ни подредят хората. Ние имаме обаче червени линии – с Денков не можем да приказваме, той лъже “, счита Борисов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР