DogeChain, основна платформа в екосистемата на Dogecoin, обяви предстоящото си

...
DogeChain, основна платформа в екосистемата на Dogecoin, обяви предстоящото си
Коментари Харесай

DogeChain спира работа – потребителите трябва да изтеглят своите средства до юни

DogeChain, съществена платформа в екосистемата на Dogecoin, разгласи идното си закриване, планувано за 1 юни 2024 година

Отвъд елементарната платформа за транзакции, DogeChain е център за Dogecoin запалянковците, улеснявайки освен съхранението и прехвърлянето на DOGE токени, само че и служейки като портал към разнообразни децентрализирани приложения и услуги.

Затварянето му бележи края на една епоха, сигнализирайки за основен миг за потребителите да се приспособяват към разрастващите се трендове в пейзажа на криптовалутите.

През годините DogeChain изигра решаваща роля в насърчаването на приемането и потреблението на Dogecoin, допринасяйки за неговото необятно различаване и приемане.

Със своята новаторска инфраструктура, построена върху Етериум виртуалната машина (EVM) и захранвана от Polygon (MATIC) , DogeChain е инструмент за възстановяване на мащабируемостта и успеваемостта на транзакциите с DOGE.

Освен това, посредством даване на достъп до решения за мащабиране от втори пласт, платформата даде опция за безпроблемна интеграция с нововъзникващи технологии като NFT, децентрализирано финансиране (DeFi) и платформи за игри, основани на блокчейн.

Докато DogeChain се приготвя да завърши интервенциите си, потребителите размишляват върху приноса му към екосистемата на Dogecoin, до момента в който се приготвят за идната глава от пътуването на цифровата валута.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР