Доброволно формирование Аварийно-спасителна група - Казанлък получи грамота от името

...
Доброволно формирование Аварийно-спасителна група - Казанлък получи грамота от името
Коментари Харесай

Признание за доброволния отряд на Казанлък

Доброволно формирование " Аварийно-спасителна група - Казанлък " получи грамота от името на ръководителя на Националната асоциация на доброволците в Република България доктор Ясен Цветков. Признанието бе присъдено във връзка Международния ден на доброволеца – 5 декември и връчено по-късно поради пандемичната конюнктура. Грамотата на Националната асоциация на доброволците съобщи Злати Дрянов, шеф бранш " Превантивна и контролна активност " към РДПБЗН Стара Загорав знак на самопризнание за всеотдайността и желанието на казанлъшките доброволци да оказват помощ в сложната минала година и напъните, положени в интерес на обществото. 

Необичайната 2020 година изведе на напред във времето потребността от доброволчество и доброволни отряди. Тя подложи на тест волята и уменията и на казанлъшките доброволци. Участниците в Доброволно формирование " Аварийно-спасителна група - Казанлък " се включха интензивно в нетипични за тях действия. Те участваха в осъществяването на стерилизация на територията на община Казанлък, спомагаха на районно управление (на МВР) „ Полиция “ - Казанлък при застраховане на реда по време на Великденските празници, доставяха храна и артикули от първа нужда на нуждаещи се.

Доброволно формирование " Аварийно-спасителна група - Казанлък ", основано като едно от първите в България, за поредна година потвърждава нуждата и значимостта на доброволците при битката със заканите и провокациите, пред които се изправяме.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР