Добромир Митов даде пресконференция преди началото на лятната подготовка на

...
Добромир Митов даде пресконференция преди началото на лятната подготовка на
Коментари Харесай

Митов: Може да има още трансфери, чакаме жребия за Лига Европа

Добромир Митов даде конференция преди началото на лятната подготовка на ЦСКА. Той остава на треньорския пост в отбора за непрекъснато.

" Може да има още изходящи и входящи прехвърляния . Искаме да имаме боеспособен тим, играчи във всяка линия, на които да разчитаме. Трябва да създадем добра подготовка, с цел да гоним задачите, чакаме и жребия за Лига Европа .

Целите в ЦСКА постоянно са шампионска купа и Купата на България . В ЦСКА без трофей не се гледа с положително око, да не споделяме думата неуспех. Днес започваме, събираме се, някои ще се причислят по-късно към тима. Следват медицински прегледи, подготовка в Тетевен, контрола с Локомотив (Горна Оряховица) по-късно, а след това лагер в Австрия.

Напрежение в ЦСКА постоянно има , няма какво да го крием. Чувствам се подготвен и по тази причина съм тук. Разликата през предишния сезон беше мачът с Лудогорец, който трябваше да спечелим тук. Трябва да сме по-постоянни през сезона и най-после ще забележим кой къде ще приключи. Един треньор е удовлетворен, когато има дълбочина, ширина на състава, по този начин е редно - борим се на много фронтове, желаеме да спечелим всичко, получават се травми, картони и така нататък Лечението на Иван Турицов продължава, уповавам се Бодуров да е здрав към този момент.
 ЦСКА праща Турицов и Лясков в други тимове
ЦСКА праща Турицов и Лясков в други тимове

Двамата гении бяха измежду откритията на " алените " в последните месеци

Евандро имаше болежки, само че то всеки има болежки в нашия спорт. Не знам с Евандро какво е толкоз ситуацията и от кое място имате такава информация. Да не слагаме каруцата пред коня. Мисля, че ще бъдем с една концепция по-добри от предходната година. Дано и шансът бъде с нас, ще бъдем готови, ще се влагаме в мачовете, ще упражняваме, а към този момент какво ще стане - никой не може да каже. Дани Моралес не е част от треньорския екип .

Трябва да сме на 200%, споделих го на футболистите. Трябва да се печелят мачовете и да осъзнаят в какъв клуб играят. Колкото по-бързо го осъзнаят, толкоз по-добри ще са резултатите. Трябва да имаме положителни взаимоотношения като хора - първо сме хора, по-късно ръководители. Трябва да сме като един и, несъмнено, не би трябвало да има никакво подозрение. Тук инцидентни хора няма ", сподели Митов.
 Пламен Марков: Стивън Перейра напуща ЦСКА, Митов ще води тима и през новия сезон
Перейра навън от ЦСКА, Митов ще води тима и през новия сезон

" На 6 юли ще бъде показан отборът на " Българска войска "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР