Добра стъпка е, че започват разговори по конкретни политики. Положителен

...
Добра стъпка е, че започват разговори по конкретни политики. Положителен
Коментари Харесай

Сачева и Арабаджиев коментираха дали ГЕРБ и ПП са стигнали до общи решения след срещата си

Добра стъпка е, че стартират диалози по съответни политики. Положителен е фактът, че през днешния ден бяха взети решения за поддръжка на бизнеса и хората. Това са значими решения, които хората чакат, на прага на зимата. Това съобщи някогашният обществен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ- Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Годината ще е сложна, само че стопански страната ни стои добре. Въпреки рецесиите стопанската система ни бележи растеж. Приходите в хазната са големи, тъй че средства има и ще би трябвало да се насочат към хората “, разяснява депутатът от ПГ на " " (ПП) Искрен Арабаджиев.

Двамата разясниха и тематиката за сигурността, след днешния случай край Елхово.

„ Реформата, която започнахме в Министерство на вътрешните работи даваше резултат, само че сегашният длъжностен министър уволни и размести някои от ръководителите в Министерство на вътрешните работи “, не спести рецензии представителят на Политическа партия.

Сачева уточни, че тематиката за сигурността очевидно не била толкоз значима за сътрудниците им от Политическа партия. „ За нас тематиката е приоритет, тъй като предвидихме, че се задават рецесии. Министерство на вътрешните работи се употребява от ден на ден с политически цели, вместо за повишение на сигурността “, регистрират от.

Според съперника ѝ би трябвало да се увеличи потенциалът на Министерство на вътрешните работи и да се трансформират процедурите за работа. „ Това, което заварихме след не беше положително и по тази причина започнахме промени в Министерство на вътрешните работи. Смятам, че не се направи задоволително за секване на мигрантския напън, само че има последователност и оставка на министъра все още не е наложителна “, сподели откровен Арабаджиев.

„ По време на ръководството на границата ни беше давана за образец, а миграциионният напън беше нулев “, не се съгласи с констатацията му Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е. „ Очевидно в този момент контролът е занижен. Ние ще предложим законодателни промени и завишаване на глобите за каналджиите “, разгласи тя.

Тук Арабаджиев ѝ напомни частните отряди за залавяне на бежанци и акциите със свински опашки. Тя му отговори, че натискът не е бил толкоз огромен, както е в този момент.

„ Точките, по които нямаме единодушие понижават с всеки минал ден. Имаме противоречие по тематиката за бюджета. Ние считаме, че Брутният вътрешен продукт ще бъде в размер на 173 милиарда лв.. Това слага под въпрос обществената стратегия “, сподели също Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е във връзка днешната среща сред и Политическа партия.

Арабаджиев не се съгласи, че огромна част от точките са изпълнени. Той още веднъж акцентира, че Политическа партия няма да поддържат за държавно управление. „ Имаме кардинални разлики по какъв начин би трябвало да се харчат средствата от бюджета. имаха 12 години време да осъществят всички тези политики, само че не го направиха. Аз се колебая в чистотата на желанията на “, разясни той.

„ Антикорупционната комисия беше основана от, тъй че не знам какво имат поради сътрудниците. Ние не приказваме за съответни имена в правната промяна “, изуми се Сачева.

„ Надяваме се да стартира диалози за правна промяна, който да не е единствено сред политическите сили, а и с професионалните общности “, сподели тя.

„ Колегите от направиха промяната на КПКОНПИ, само че ние я свързваме единствено със кавги. Виждаме през годините една проформа осъществена промяна и никакви последици за хората, които са употребявали нашите пари “, добави Арабаджиев.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР