До Световното първенство в Катар остана по-малко от месец. Началото

...
До Световното първенство в Катар остана по-малко от месец. Началото
Коментари Харесай

Бардак на колела с порно актриси, обикалял страната по време на Мондиала в Германия, ще бъде забранен в Катар

До Световното състезание в Катар остана по-малко от месец. Началото на Мондиал 2022 ще се даде на 20 ноември, а финалът е плануван за тъкмо седмица преди Коледа. Това ще бъде първото зимно международно състезание в историята и последното с 32 тима. От 2026-а на мондиалите сили ще мерят цели 48 тима (но май даже това няма да ни помогне да се класираме).

Световното в Катар ще бъде друго освен със зимния си календар, само че и с прекарването на всички почитатели, които ще се стекат в страната, с цел да следят дуелите онлайн.

През 2006 година, по време на мондиала в Германия, " бардак на колела " обикаляше из цялата страна. Любовният камион разполагаше със сцена с стълб, която позволяваше на последователите, по този начин да се каже, да се разнообразят от футболната стратегия.

Бардакът обикаляше из цяла Германия, по градовете с най-интересните мачове, с цел да предлага услугите си. Освен спонтанния дансинг, камионът на заниманията разполагаше с дребна спалня и даже джакузи за платени сантиментални преживявания.

Проституцията в Германия не е неразрешена и се контролира на локално равнище, което направи Мондиал 2006 в един от най-приятните за по-разкрепостената част от футболните ентусиасти. Както и в много рентабилен за практикуващите " най-древната специалност ". В Германия дотам не се свенят от голотата, че даже я използваха и преди мондиала, с цел да го промотират. В Берлин бе проведен спонтанен шампионат по плажен футбол сред актриси, снимащи се във филми за възрастни.

Порноактрисите бяха в цялостна футболна екипировка: фланелки, гащета, чорапи и футболни обувки, с единственото изключение, че фланелките им бяха направени от бодипейнт.

За страдание на едни, само че сигурно за благополучие на уредниците, няма да станем очевидци на сходни подиуми в Катар. В арабската страна не гледат с положително око нито на голотата, още по-малко на женската, а за проституцията да не приказваме. Фенките по стадионите най-малко няма да бъдат принудени да носят хиджаб, макар че към този момент се появиха табели, които предизвестяват почитателите да бъдат облечени примерно. Което важи даже за мъжете.

Ето какво написа на един сходен постер в Катар: " Покажете почитание. Молим ви, помогнете да опазим културата и полезностите на Катар. Молим ви, обличайте се подобаващо* на обществени места *покривайки тялото си от лакти до колене ".

Ще забележим, няма да е учудващо въпреки всичко да се появи някой гол запалянко с навлизане на терена, който да се трансформира в една от сензациите на шампионата, написа " Уебкафе ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР