До Промяната!Уважаема Промяна! Бих искал да Ви кажа няколко неща,

...
До Промяната!Уважаема Промяна! Бих искал да Ви кажа няколко неща,
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ със силни послания към Промяната. Дано го чуят

До Промяната!

Уважаема Промяна!
Бих желал да Ви кажа няколко неща, които си бях подготвил да показва през днешния ден от трибуната, само че вие по този начин и не ми предоставихте тази опция, тъй като не допуснахте точката за обезщетенията да се гледа в зала. Страх ли е, неведение ли е, безнаказаност ли е – не знам. Вие знаете най-добре за какво не желаете да отговорите на българските жители, които чакаха това решение.

Уважаема Промяна!
Вие сте тези, които държите в ръцете си бутона за осветлението на българските общини! От Вашите дейности, от Вашето гласоподаване или не, зависи дали българските градове и села ще бъдат светли и уютни или ще продължат да тънат в мрак. От Вас зависи дали българските жители ще вървят и ще се прибират от работа в непрогледна мрачевина!

Вие сте тези, които държите в ръцете си оцеляването на лечебните заведения, църквите, храмовете, детските градини, учебните заведения, читалищата, обществените домове, университетите. Всички институции, които правят обществени действия, а не генерират облага, която да покрие свръхразходите им!

Уважаема Промяна!
Ще Ви издам една загадка. В общините също гласоподават за Вас! В общините не живеят единствено членове на ГЕРБ! Там живеят всички български жители! Граждани, които гласоподаваха за ярко бъдеще, само че получиха мрачно и студено настояще! На тях обяснете, че това е ПР и популизъм. Те не престават да чакат решения! Не ни го обяснявайте на нас – ние ви знаем!

Това имах желание да Ви кажа през днешния ден от трибуната. Но по този начин и не ми дадохте тази опция. Можете и да заглушите гласа на опозицията, само че гласа на народа няма да можете! И скоро ще го разберете!

от фейсбук профила на Младен Шишков
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР