До правителство ще се стигне. Такава позиция изрази в Плевен

...
До правителство ще се стигне. Такава позиция изрази в Плевен
Коментари Харесай

Румен Петков: До правителство ще се стигне заради омразата към президента Радев

До държавно управление ще се стигне. Такава позиция изрази в Плевен от името на „ ЛЕВИЦАТА! " ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков, в коментар на течащите договаряния. Кабинет ще има, макар демонстрираната на този стадий некадърност да се намерят политически решения, които да дават отговор на ползите на българското общество и страна, а точно, непоклатимост, означи той. Според Румен Петков, в основата на прогнозата за идно образуване на кабинет стои на моменти бурната, на моменти, неизказана ненавист и злоба към президента Румен Радев и стремежът да бъде отстранено служебното държавно управление.

Лидерът на АБВ акцентира неналичието на политически решения, които да дават отговор на публичната нужда и интерес на страната ни в работата на новия парламент и в процеса на политически совалки сред парламентарните групи. Той означи, че в политическите полемики блестящо отсъстват тематики, като неналичието на достъп до качествени опазване на здравето и обучение за десетки хиляди българи, за осакатената ни българска история и език, за възходящата беднотия и бедност.

„ Това Народно заседание явно се раздира от некадърност, интелектуална отпадналост да се формулират проблеми и да се намерят техните решения, от процеси на взаимна непоносимост и от процеси на невалидност да се намерят постоянни солидни вероятности в извънредно нестабилна обстановка, избрана от редица рецесии от друг темперамент ".

Що се отнася съответно до показаната кандидатура за министър председател на България в лицето на Мария Габриел, Петков акцентира при нея политическият фокус е преместен, липсва отношение и познаване на българската страна, българските институции и българския народ и това е пагубно в тежката рецесия, в която се намира страната ни. А номинацията й е оценка за тези, които я предлагат - тях не ги интересува България и българския народ, само че фокусът е върху тематики, като въвличането на България в спора в Украйна и други, които не кореспондират с дневния ред на обществото.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР