До последно ще търсим подкрепа от Демократична България и от

...
До последно ще търсим подкрепа от Демократична България и от
Коментари Харесай

Филип Станев каза на чия подкрепа разчита ИТН

„ До последно ще търсим поддръжка от „ Демократична България ” и от хората на Мая Манолова ". Това съобщи в изявление за Нова тв Филип Станев, зам.-председател на „ ИТН ”.

„ Вторият вид на оферти от Има Такъв Народ кабинет не е спешен и няма да претърпи нова редакция ”, безапелационен бе той. И изясни, че някои промени в министрите се наложили, тъй като кандидат-премиерът е друг и той има право да подбере екипа си.

По думите му разграждането на „ модела ГЕРБ ” или по този начин нареченото „ изчегъртване ” може да се случи единствено в случай че се правят съответни практични действия в изпълнителна и законодателна власт.

Ще забележим по какъв начин ще се гласоподава в пленарна зала. Истината, е че Конституцията повелява кабинетът да се гласоподава накуп ”, сподели Станев. По думите му Има Такъв Народ сигурно ще желае поддръжка от „ Демократична България “.

„ За нас е значимо всички ние, които сме част от този настоящ български парламент, да престанем да си разменяме реплики през медиите и обществените мрежи. Трябва да престанем да се фиксираме върху някакви изтървани в общественото пространство реплики. Крайно време е това да спре ", добави Филип Станев.

Относно това, че водачите на Демократична България не пристигнаха персонално на срещата, Станев съобщи, че това е тяхно право.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР