Дните на здравето, свободното време и хобито стартират от тази

...
Дните на здравето, свободното време и хобито стартират от тази
Коментари Харесай

Дни на здравето и хобито започват в Международния панаир в Пловдив

Дните на здравето, свободното време и заниманието започват от тази сряда на територията на Международния панаир в Пловдив, където тази седмица ще се проведат 4 разнородни изложби. Сред тях максимален интерес провокира интернационалната галерия за медицина, стоматология и фармация „ Медикус, Денто, Галения 2017 “, на която ще бъдат показани 11 международни новости за по-прецизна диагностика и експресно лекуване. Деловият конгрес започва с 4 върха: изложители от 20 страни – с 6 повече от миналогодишното издание; близо 25% растеж на участниците; 96% нарастване на задграничните компании и над 10% по-голяма експозиционна повърхност.

Тези данни са най-хубавите за последните 5 години и демонстрират, че ще бъде демонстрирана доста по-разнообразна продуктова гама. Специалистите могат да видят 25 новости, множеството от които са в региона на стоматологията. Истински шлагер е слагането на зъбни импланти, която до момента беше една от най-бавните и мъчителни процедури, само че с пиезо-хирургичния мотор SmarThor това към този момент става единствено с едно посещаване в лекарския кабинет. Световна иновация е системата S1, позволяваща лекуване на коренови канали единствено с един машинален инструмент. Тя се внася от компания „ Ве и Ха България “, която идва на изложбата с 8 новости от световен мащаб. Голям интерес се чака да провокира и комбинацията от 17 билки и подправки с противовъзпалително и антиоксидантно деяние, които идват чак от далечна Австралия, където миксът се създава.

Паралелно в Международен панаир-Пловдив до края на тази седмица се организират профилирана галерия за цветя, декоративна растителност, градинско съоръжение и аксесоари „ Цветна есен “ (18-22 октомври), Панаир на колекционерите „ Булколекто “ (20-22 октомври), както и киноложки изложения и финали за Световната купа (21-22 октомври).

Декоративни и екзотични растения изместват обичайните в изложбата „ Цветна есен 2017 “, която ще покаже новости от флористиката, озеленяването и овощарството. Професионалисти и фенове градинари ще намерят разнородни оферти за зеления дизайн на дома и вилата, на хотели и заведения. В синхрон с настоящите фешън трендове изложителите оферират повече екзотични и декоративни цветя, шубраци, дръвчета. Те са желани от потребителите, защото внасят атрактивни акценти в интериора и екстериора. Така се трансформира наклонността от 2016 година, когато новостите бяха главно в региона на овощарството, и фокусът на изложбата се измества от полето към града.

По време на Панаира на колекционерите „ Булколекто 2017 ” в Пловдив ще бъдат валидирани марка с първия гол на Пеле за Бразилия в мача против Аржентина на 7 юли 1957 година и изданието „ Ние, врабчетата ”, в което са употребявани рисунки на Йордан Радичков. Филателистите ще видят за първи път и изданието „ Алтернативен превоз “, включващо ролери, скейтборд и други сходни средства, а най-зрелищната част ще е максимафилната галерия „ Минимакс “, която ще покаже сбирки на колекционери от България, Румъния, Македония и Сърбия. Тя ще е доста атрактивна за децата поради красивите експонати с птици, животни, растения и други забавни обекти.
 18pl4050-fair-1  18pl4050-fair-2  18pl4050-fair-3  18pl4050-5
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР