Дневен хороскоп за 25.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе

...
Дневен хороскоп за 25.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе
Коментари Харесай

Телците да не спорят днес

Дневен хороскоп за 25.01.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не допускайте неточности и проблеми в връзките си поради страстта и ината си. Приемайте рецензията. По-добре в този ден направете крачката към помирение, в случай че сте се изпокарали. Вашият блян към облага ще ви донесе положителни резултати. Работете настойчиво и гонете задачите си без да се разколебавате. Личните ви връзки са нестабилни. Време е да осъзнаете грешките в държанието си и да извършите крачката към смяна, която вие, дамите, знаете по какъв начин да предприемете и да е безболезнена. Любимите ви хора са се дистанцирали поради вашите прищявки през последите дни. 

ТЕЛЕЦ

Вместо да си печелите врагове поради преумората, която ви тормози, премълчавайте и не спорете заядливо с вашите другари и близки. Запознанствата са потребни. Възможни са съществени финансови загуби, които са свързани с желанието ви да пилеете без причина парите си. Не са изключени и диалози за несъответствуващи вложения. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и изрично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за ненужни съгласно вас покупки. За да ви отмъстят сътрудниците ви, може да ви лишат от интимни мигове и секс. 

БЛИЗНАЦИ

Странично въздействие може да съсипе връзките ви в фамилията. Интригите на ваши съседи не са останали незабелязани от брачната ви половинка. В материално отношение ви чакат триумфи. Възможни са непредвидени разноски, свързани със фамилията ви, само че за жалост създаващи причина за финансови загуби. Вашите близки желаят да са дружно с вас вечерта. Не ги подценявайте поради заетостта си. Приберете се в точния момент и пригответе вечеря. Ако не го сторите държанието ви може да ядоса обичания ви, да се изпокарате и да се лишите от полови удоволствия. 

РАК

Емоцията ви е подбудена от опита ви да се отбраните против нападките на вашите сътрудници, че отказвате да работите по-бързо. Не създавайте проблеми, а се заемете със дилемите си. Не отхвърляйте спомагателна работа, която да ви носи положителни доходи, в случай че сте сигурни, че ще се справите до обед. Не се поддавайте на увещанията на вашите околните си да започнете ремонт в дома си, като от вас се желаят парите от фамилната сметка. Децата ви изнервят с настояванията си, тъй като сте изтощени. Вечерта се усамотете и в случай че не сте постигнали единодушие, по-добре се откажете от половите удоволствия. 

ЛЪВ

Предстоят ви изненадващи, удобни и радващи ви промени. Не се колебайте да ги приемете, тъй като ви носят  успех и в персоналния живот и на работното място и стабилизират позициите, които сте си извоювали. Бъдете виновни към думите и дейностите си. Справяте се чудесно с нови служебни задания и впечатлявате с триумфите си. Вечерта ще изживеете сантиментална среща. Ако сте фамилни ще ви заловен в невярност за следващ път. Прекалили сте и сътрудникът ви не има вяра на клетвите ви, че повече няма да изневерявате. Бракът ви е пред разпад. 

ДЕВА

Бъдете деликатни в връзките с сътрудниците си, заредете се с положително въодушевление. Не се повлиявайте от мнението на непознати хора. Очакват ви финансови триумфи, в случай че избегнете отрицателното въздействие на ваши злонамерени сътрудници и не се съгласявате да се включите в препоръчана от тях активност. Ваши недомислени дейности, с които задачите да постигнете изясняване на връзките, са причина за спорове в фамилията ви. Подтиквани от страстта реагирате импулсивно. Проявите на ревнивост са неразрешени в този ден, а и ви лишават от полови удоволствия. 

ВЕЗНИ

Приемете предлагането на ваш сътрудник да се заемете с спомагателна работа. Ще ви донесе добра облага. Не влизайте в спор, който ще докара само до спорове. Използвайте опцията за запознанства. Не е желателно да пътувате. Ще си развалите настроението поради крах, който не сте планували. Личните ви връзки изискват да сте женствени, чаровни и по-отговорни към интимния си сътрудник. Не създавайте мотив за отдалечаването му и за неналичието на полови удоволствия.

СКОРПИОН

Заредени сте с готовност да работите интензивно. Ако желаете да избягате от фамилните си отговорности след края на работния ден, проблемите ви са обезпечени. Не пътувайте. Вашата подозрителност и терзание, че не сте оценени още веднъж ще се трансфорат в причина за професионални проблеми в днешния ден. Разговорите в фамилията ви ще бъдат сполучливи и ще приключат или пък ще възстановят връзките ви, в случай че сте търпеливи и не проявявате капризите си. Не се колебайте да откажете фамилиарност и секс, в случай че сте твърдо решени на разлъка. 

СТРЕЛЕЦ

Предпазете се от загуби, които ще се наложи да покривате с финансовите приходи през идващите дни. Не допускайте разправии в фамилията поради пари и не ги прахосвайте без причина! На работното място блеснете със познания и благоприятни условия, като не се занимавате с губещи времето ви диалози. Очаквайте доходи, в случай че сте търговци. Разправия, провокирана несъзнателно от вас, може да навреди на връзките ви вкъщи. Заради несъобразителност рискувате да нарушите нежния мир с брачния си или съкровен сътрудник и да се лишите от полови удоволствия. 

КОЗИРОГ

Запознанствата ви разтоварват, само че се постарайте да не деянията благотворителност като плащате сметките в заведенията. Бъдете виновни към парите си. Трудностите са провокирани от ваши дейности. Обмислете единствено тези инициативи, които са печеливши за вас. Отложете всички задания, в случай че не ви носят бъдещи доходи. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки, благи дами, в случай че придвижите професионалните разправии и недоволството от сътрудниците си върху вашите близки. Сексуалният ви живот изисква интензивност и от ваша страна. 

ВОДОЛЕЙ

Очакват ви непланирани служебни промени. Ще се разочаровате от връзките на ваши близки, които не знаят какво тъкмо желаят, само че все вие сте отговорните за неуспехите им. Нервността ви е във ваша щета. Не очаквайте бързо и елементарно разрешаване на финансови проблеми, свързани с професионалните ви проекти, а и няма по какъв начин да ги разрешите през днешния ден. Вечерта си дайте отмора и отклонете поканата за гостувате при другари. Ако вие самите имате посетители, нагостете ги с приготвени от вас вкусотии и ги изпратете по-рано. Ще имате време да се отдадете не сантиментални мигове, споделени усеща и полови удоволствия. 

РИБИ

Ще се наложи да се отдадете напълно на работата си и на неотложни настоятелен срещи. Концентрирайте се в отговорностите си и триумфът няма да ви изостави. Справете се със служебните си задания до обед. Деловите срещи са затруднени, само че след обед можете да ги осъществите сполучливо. Днес се огледайте за подобаващ сътрудник, в случай че към момента не сте фамилни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в полови преживявания, в случай че не сте сигурни в възприятията си или пък имате желание да се разделите с интимния си сътрудник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР