Дневен хороскоп за 22.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНИзбягвайте запознанствата

...
Дневен хороскоп за 22.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНИзбягвайте запознанствата
Коментари Харесай

Запознанствата днес носят професионална полза на една зодия

Дневен хороскоп за 22.11.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Избягвайте запознанствата в почивния ден, макар че поддържате връзка даже с непознати хора с лекост. В материално отношение очаквайте триумфи, в случай че не деянията наивността си на работното място. Следобед ви липсва въодушевление, поради неточности на ваши сътрудници, които са ви принудили да работите и през днешния ден. Избягвайте нападателната рецензия. Любимите ви разчитат на вашето заричане да излезете на вечеря с общи другари. Не ги разочаровайте. Вечерта се отдайте на заслужена отмора, полови удоволствия и интимни мигове.

ТЕЛЕЦ

Пътувайте и се подгответе за приятни страсти и запознанства в почивния ден. Преди това може да разговаряте за идна инвестиция, на която отдавате огромно значение преди края на месеца. Не се тормозете от компликациите, с цел да не съсипете постигнатото досега.  В персоналните ви връзки хармонията е привидна. Не прекалявайте с претенциите към околните си. Сексуалните удоволствия не влизат в проектите ви за вечерта, само че пък си заслужава да ги включите, в случай че желаете да съхраните хармонията в интимния си живот.

БЛИЗНАЦИ

Добре премислените дейности са гаранцията за бъдещите ви триумфи в този почивен ден. Бъдете умерени в работата си и думите си и не показвайте на всички какъв брой сте удовлетворени от започнатото. Спестете си хвалбите за положителните финансови приходи, с цел да не предизвикате завистта на сътрудниците си. Не предприемайте промени, в случай че не сте готови за тях. Любимите ви не са във екстаз от професионалните ви проекти, тъй като ще имате по-малко време за тях. Вечерта се отдайте на интимни мигове и полови удоволствия.

РАК

От сутринта в почивния ден сте прочувствени, само че без да сте нападателни. Очаквайте спомагателна работа, която ще ви донесе постоянни доходи. Анализът на грешките ви е във ваша изгода. Обърнете внимание на Съдбовните предизвестия. Знаете, че компликациите ви защищават от проблеми и ги преодолявайте с признателност. Зачитайте мнението на обичания си и възприятията ви ще пламнат с нова мощ. Радвате се на споделени усеща, които са гаранция, че ще изживеете следващата незабравима нощ на полови удоволствия.

ЛЪВ

Не проявявайте упоритости да се потвърждавате пред сътрудниците си, в случай че са ви засегнали, като се решите на цялостна смяна на работното си място и го обявите в почивния ден. Рискувате да останете без работа. Когато изтрезнеете от обидата и осъзнаете, какво сте сторили, може да се окажете в невъзможност, която да продължи и през идващия месец. Любимите ви са сюрпризирани от ранното ви прибиране вкъщи, макар че сте шефки на ваш бизнес. Създайте си приятна сантиментална конюнктура и се отдайте на възприятията си. Не сте склонни да се отдадете на полови удоволствия, само че умората ще изчезне точно с тях.

ДЕВА

Справяте се ослепително, отговорно и умело със дилемите си, в случай че сте заети и сте на работното място в почивния ден. Стабилизирайте постигнатите резултати и не се изкушавайте незабавно да започнете новите си задания. Още един път огледайте проектите си, с цел да избегнете разпиляването, захващайки се ту с едно, то с друго. Възможни са усложнения в фамилните връзки или различия с сътрудниците ви. Постарайте се да се концентрирате в позитивни мисли, отърсете се от обидите и уязвеното си самолюбие. 

ВЕЗНИ

Не споделяйте проектите си в почивния ден. Рискувате да привлечете вниманието на неприятели, които сигурно ще ви навредят. Нови хрумвания, които споделяте, ви дават обещание бързи финансови приходи. Обмислете ги още един път, преди да поставите началото на тяхната реализация. При нужда проведете неотложните диалози и срещи. Семейните връзки и тези с интимната половинка са хармонични. Не пропускайте сантименталните мигове. Сексуалният ви живот е подобен, за какъвто постоянно сте си мечтали. Отдайте се на полови удоволствия.

СКОРПИОН

Необмислено и преждевременно единодушие за инвестиция, примамваща ви с обещания за бърза облага, ще ви лиши от спестяванията ви в почивния ден. Орисани сте да постигнете следващия веществен триумф, само че сте застрашени от неуспех поради личната си несъобразителност. Предпазвайте се от несъответствуващи запознанства, даже и в случай че ви ги постановат. Ако сте решили да дадете израз на от дълго време таени усеща, можете да го сторите без съмнение. Интимните ви сътрудници са в очакване на приятни полови мигове, по тази причина се приберете в точния момент от работа, като пропуснете срещата с приятелки.

СТРЕЛЕЦ

Позволено ви е, макар че деня е почивен,  да се отдадете на дейна работа и да спечелите ненадейно доста пари, за които даже не сте мечтали, а срокът на осъществяване е до края на деня и е във вашите благоприятни условия. Радва ви възцарилата се естетика във вашето семейство, която е спомагателен тласък за вашия триумф. Имате опция да дадете изява на интелекта си. Семейните дами да не се надяват на сантиментална вечеря, в случай че са решили да се приберат по-късно от обещания час. Несемейните ще срещнат мечтания сътрудник и ще изживеят незабравими сантиментални мигове, последвани от полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Въпреки че деня е почивен се обрисуват неподозирани благоприятни условия за разширение на активността ви, които не са за занемаряване. Не отменяйте деловите срещи, а ги проведете рано сутринта. Ще ви изненадат с забавни оферти, които може да обмислите и обсъдите с околните си и с вашите сътрудници и да осъществите в идващите дни. Разсейте още през днешния ден непременно подозренията, че сте изневерили, с цел да си спестите по-нататъшните неприятности. Вечерта се постарайте да изясните изцяло връзките си, в случай че не желаете да се лишите от полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Задължително се обогатете с информация, която е потребна за работата ви и е от голяма важност за вашия триумф. Запознанства в този почивен ден ви носят професионална изгода, в случай че съумеете да ги съхраните и не побързате да се дистанцирате. В този случай вашата горделивост и недостижимост ви вредят. Днес е вероятен завършек на сантиментална връзка, само че повода може да е във вас самите и да очаквате тази развръзка. Не е изключено да се сблъскате с нежеланието на колегата си за полови удоволствия при постоянни връзки. 

РИБИ

Няма да ви липсват настоятелен оферти макар че деня е почивен. Успешно завършете служебните си задания, с цел да избегнете загубите. Нови познати навлизат ненадейно в живота ви, като се домогват и до информация за бизнеса ви. Бъдете деликатни, с цел да не се трансфорат в причина за бъдещи неприятности. Вечерта посветете на фамилията си. Ако не сте фамилни, излезте с другари. Може да срещнете подобаващия сътрудник. Не пропускайте половите удоволствия, макар че сте изтощени от напрежението денем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР