Дневен хороскоп за 07.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе ви

...
Дневен хороскоп за 07.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе ви
Коментари Харесай

Съдбата подлага на изпитание една зодия днес

 Дневен хороскоп за 07.09.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не ви липсва предпочитание за работа, макар че се пробват да ви пречат. На работното място ви изслушват деликатно. Не разчитайте, че всички проблеми ще се разрешат във ваша изгода. Вършете рутинните си отговорности, с цел да си спестите проблеми с сътрудниците. Не е желателно да сядате зад кормилото. Вечерта ще ви натоварят със фамилни отговорности, които не сте отхвърлили поради отсъствието си от вкъщи. Бъдете виновни към околните си и не се измъквайте с извинения, че сте изтощени. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат силите и положителното въодушевление. 

ТЕЛЕЦ

Днес сте в положение да допуснете неточности, поради припряност единствено тъй като сте решили да надскочите опциите си. Очаквайте възстановяване на финансовото си положение. Деловите срещи и диалози са разочароващи, в случай че сте инатливи. Не разчитайте на шанса си. Не рискувайте. Овладейте страстите си.  Ще се наложи да разрешавате фамилни и най-много роднински проблеми. Не ви е прелестно това обвързване, само че ви носи успокоение, откакто си кажете безапелационното мнение. Ако не сте задоволително тактични и не премълчавате рискувате още веднъж да се лишите от полови наслаждения. 

БЛИЗНАЦИ

Овладейте порива си към импулсивни и прибързани дейности, които ще ви навредят и вместо да блеснете ще се окажете в мрака на незнайно и мъгливо ново начало. На работното място покажете най-хубавото от себе си, в случай че желаете да получите самопризнание. Деловите диалози ще бъдат сполучливи. Общуването ви доставя наслаждение. Следобед се отдайте на развлечения със фамилията си. Ще заслужите  одобрението на вашите близки, тъй като сте намерили време за тях и сте им приготвили вкусотии. Вечерта отидете на ресторант с обичаните си хора, а по-късно се отдайте на полови удоволствия. 

РАК

Денят  ви разрешава да се срещнете с хора от деловите среди, с които можете да си сътрудничите сполучливо. Ако не сте прекомерно чувствителни и работите интензивно и решително, ще се радвате на триумф. Пътуване, даже и при превалявания, ще бъде сполучливо. Поднасяйте на близките единствено тази информация, която е елементарно смилаема, даже и от лаиците. Вечерта се подгответе за проблеми с ваш родственик, който ще ви изненада неприятно с измяната си. Приемете обстоятелствата и не се ядосвайте. Ваши съседи се пробват да съсипят брака ви, тъй като желаят да привлекат към себе си колегата ви и да го употребяват. Забравете за половите наслаждения поради разразилия се скандал! 

ЛЪВ

Задълженията на работното ви място са доста, само че няма причина да не се справите с тях. Постарайте се да отхвърлите най-неотложните задания с приоритет, с цел да не ви постановат преди края на годината. Проявете такт и бъдете правилни към сътрудниците си. Въпреки че сте афектирани на околните си, сутринта си наложете самообладание и умереност. След работа, в случай че работите и през днешния ден,  се приберете вкъщи и си почивайте. Имате право на почивка. Възползвайте се от шанса да стабилизирате връзките си в фамилията. Не пропускайте секса с обичания. 

ДЕВА

Вашия реформаторски метод ще бъде общопризнат добре от сътрудниците и началниците ви, стига да го поднесете уместно и без експанзия. Очаквайте уведомление за доходи. Деловите срещи са сполучливи. Не налагайте мнението си с експанзия. Откажете оферти за вложения, в случай че нямате свободни средства. Денят ви може да е бил под напрежение и изтощителен. Вечерта си почивайте или отидете на посетители, с цел да се заредите с позитивни страсти. Подарете сантиментални мигове на интимната си половинка и се отдайте на полови удоволствия. 

ВЕЗНИ

Бъдете деликатни, в случай че сте зад кормилото, разсеяността ви вреди. На всяка цена отложете деловите срещи и диалози, за които не сте готови. Няма да бъдат сполучливи. Преценете дали би трябвало да се съгласявате на настоятелен запознанства. Денят не е подобаващ за изясняване на връзките с деловите ви сътрудници. Отхвърлете отговорностите си вкъщи, изключително в случай че са свързани с поправки, за които сте извикали майстори, само че стоите и ги наблюдавате. От значение е да запазите успокоение и да не се ядосвате. Не се захващате с разрешаване на персонални проблеми и не спорете с колегата си. 

СКОРПИОН

Неочаквано за вашите проекти компликациите по пътя ви няма да са малко. Имате задоволително сили да отхвърлите дилемите си, само че не трябва да разчитате на помощ. Справете се сами, с цел да няма злонамерени намеци какъв брой са ви помогнали. Не се тормозете за финансите си, тъй като сега имате метод да подобрите материалното си положение. Следобед персонални проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни страсти. След като се справите с проблемите си създайте сантиментална конюнктура и се отдайте на полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Ще осъществите с лекост проектите си, макар, че чувствителността ви е прекомерно изострена. На работното място се справяте добре, без значение от персоналните ви проблеми. Не отхвърляйте препоръчаната помощ. С експанзия и дебелоглав няма по какъв начин да постигнете положителни резултати на работното си място. Подгответе се за упреци от брачния си сътрудник, че го изоставяте на произвола на Съдбата, единствено тъй като ви изпращат на курсове зад граница. Няма по какъв начин да го убедите в противното. Не се изненадвайте, в случай че ви накаже с отнемане от секс. 

КОЗИРОГ

Избягвайте срещите и запознанствата. Внимавайте, тъй като  в заблудата си, че са правилни бъдещи сътрудници и ще работите в естетика, рискувате да ги допуснете покрай себе си. Скоро ще съжалявате за наивността си. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път, с цел да избегнете разочарованията. Съветвам ви преди пътешестване за ден или два да обсъдите желанията си с околните си, с цел да избегнете разправиите и да се уточните кой ще готви вместо вас, в случай че сте фамилни и имате деца. Вечерта се отдайте на възприятията си и на полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Денят не е удобен за работа в съдружничество. Съветът ми е да бъдете деликатни, с цел да не ви провалят вашите сътрудници поради липса на познания, което не сте подозирали. Завършете започнатите задания. Обсъдете вълнуващите ви служебни въпроси и не пропускайте да поднесете вашите хрумвания и мнение за измененията, които са неотложни. Разсеяни сте поради персонални проблеми, притиснали ви от сутринта, които би трябвало да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на тестване, с цел да види дали сте склонни към взаимни отстъпки и към признание на вашата виновност за изчезналия полов живот.

РИБИ

Сутрешните часове в този ден са натоварени и напрегнати за вас, само че все пак сте се заредили с самообладание. Ще се занимавате със служебни проблеми. Всяка задача, изпълнена в границите на деня, ви носи доходи. Деловите оферти  ви носят загуби, в случай че не са добре премислени. Не бързайте да ги приемате. Личният ви живот е обвързван с разочарования, подбудени от мощно изразените ви материални желания, което не е типично за вас в възприятията, само че очевидно търпите смяна в връзките си. Сексуалните ви връзки са в рецесия, поради подозренията на колегата ви, че го употребявате.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР