Днешният ден, 3-и ноември, е последният, в който можем да

...
Днешният ден, 3-и ноември, е последният, в който можем да
Коментари Харесай

Последен ден за регистрация за свободен вход на Хранителните изложения

Днешният ден, 3-и ноември, е последният, в който можем да си създадем онлайн регистрация за посещаване на Международните хранителни изложби. Тя обезпечава свободен вход и достъп до залите на Интер Експо Център, в които от 4 до 7 ноември ще се проведат МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК И САЛОН НА ВИНОТО .

Бързата си регистрация за еднократен свободен вход можем да създадем в уеб страницата food-exhibitions.bg . „ След попълване на електронната форма, посетителите получават известие на посочения от тях имейл, съдържащ входната карта. Трябва да чекирате картата на входа, като я отпечатвате авансово или я отворите през мобилно устройство “, разясняват уредниците.

Взети са поради наложените от здравните управляващи ограничения, в това число и последната заповед на Министерство на здравеопазването. Организаторите на ревютата за хранително-вкусовия отрасъл подсигуряват основаване на прецизна организация за съблюдаване на физическа отдалеченост от 1.5 м. и наложително потребление на защитна маска за лице от участниците, работещите и посетителите; ще бъде проведено и еднопосочно придвижване.

Интелигентно ръководство на вентилационните системи

Интер Експо Център е планиран за провеждането на профилирани събития с всички условия. След провеждането на първия бизнес конгрес при започване на октомври, събитийният център още един път потвърди, че е място, което при създалите се условия подсигурява сигурна и здравословна среда. Наред с ограниченията, подхванати след напътствията на здравните управляващи, са създадени и вътрешни „ Правила и ограничения “. Създадено е интелигентно ръководство на вентилационните системи в залите, гарантиращо положителното проветряване. Осигурено е цялостно делене на потоците за входящ и произлязъл въздушен поток. Големият размер на въздуха в халетата, които са с височина над 10 м, е още една причина за сигурна и безвредна среда във всеки един миг от провеждането на бизнес форумите.

Без скупчвания на хора и Crowd management

За разлика от събитията с всеобщ темперамент, като концертите, които събират едновременно на едно и също място огромен брой хора, бизнес форумите разрешават поетапно ръководство и ориентиране на човекопотока. По този метод няма опция от скупчвания и се подсигурява свободното придвижване при съблюдаване на всички написани от управляващите ограничения.

„ За да се избегне опцията за скупчване и опашки на входовете на Интер Експо Център и гарантиране на гладкото напредване на посетителите, към този момент внедрихме „ мъдро въвеждане “ на входа на залите, което да управлява човекопотока”, разясняват уредниците. За задачата е основана система на Crowd management. Тя реализира входно-изходния режим – посредством обозначаване на всички входове и изходи и указване на посока за придвижване на посетителите, както и посредством потреблението на технологиите за мениджмънт на достъп.

Отстояние сред щандовете

Тъй като форумите имат за цел основаването на бизнес контакти с акцент бизнес връзката и обмяната на опит и познания, уредниците могат да управляват и условията за минимално разстояние сред хората. При поектирането на площоразпределението е повишен размерът на пътеките сред щандовете за обезпечаване на нужната безвредна и удобна отдалеченост сред участниците в събитията.

Строг надзор при почистването

Като мярка на предварителна защита, създадените „ Вътрешни правила и ограничения “ предлагат присъстващите да не се здрависват, а участниците да контролират човекопотока на щанда си. Допълнителна мярка е и строгият надзор при почистването и достъпността до дезинфекциращи средства.

Допълнителна информация за ревютата, отдадени на хранително-вкусовата индустрия МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК И САЛОН НА ВИНОТО, ще откриете на food-exhibitions.bg .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР