Днес завършва най-трудната и тежка кампания за всички демократично мислещи

...
Днес завършва най-трудната и тежка кампания за всички демократично мислещи
Коментари Харесай

Младен Маринов отговори на разкритията на Бойко Рашков

Днес приключва най-трудната и тежка акция за всички демократично мислещи хора в България освен през тази година, само че и в най-новата ни политическа история след края на комунистическото мракобесие. 32 години по-късно страшавелите от Държавна сигурност възкръснаха и от кабинетите си в София започнаха да спускат заповеди, да издават присъди и да ни мачкат по селата и градовете на Софийска област и района на Ловеч. Това написа във " Facebook " някогашният министър на вътрешните работи Младен Маринов.

Ихтиман и Тетевен, Костенец и Самоков, Петърч и Драговищица - това са единствено дребна част от образците за политическите репресии, на които бяха подложени нашите кметове, общински ръководители и редови деятели. Този път не стопираха единствено до предупредителните протоколи, а си разрешиха да газят освен нашите кметове и деятели, само че и техните фамилии, техните възрастни родители.

Но нито в очите на Мадлена от Тетевен или на Калоян от Ихтиман, нито в другояче ведрите и усмихнати лица на Данчо от Костенец, на Боби от Петърч или на Симо от Драговищица видях боязън.

Страшавелите от Държавна сигурност ги бяха изпълнили само с яд и твърда решителност да им противостоят. Гневни са и десетките хиляди наши симпатизанти в Софийска област и Ловешкия район.
Аз обаче Ви приканвам: не насочвайте яростта си към редовите служители на реда и чиновници на Министерство на вътрешните работи. Те нямат виновност, а се пробват като Вас самите да си запазят хляба.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР