Днес всяка произнесена дума придобива голяма сила, затова много внимавайте

...
Днес всяка произнесена дума придобива голяма сила, затова много внимавайте
Коментари Харесай

Раци, ще получите това, което искате! Стрелци, звездите ви закрилят

Днес всяка произнесена дума придобива огромна мощ, по тази причина доста внимавайте какво казвате. Негативните думи могат да навредят освен на този, към който са отправени, само че и на този, който ги споделя.

Овен – Ще се почувствате господари на живота си. Всяка активност, която предприемете, ще бъде добра, тъй като ще ви помогне да се отпуснете и да освободите непотребната сила. Семейството ви ще изисква цялото ви внимание.

Телец – Днес може да възникне нещо, което да ви разстрои, само че запазете успокоение и всичко ще се позволи удобно. Вземете топката в свои ръце и бягайте напред с нея! Променете това, което не ви удовлетворява.

Близнаци – Бъдете малко по-гъвкави, в случай че можете и скоро ще видите, че има лесни решения, които могат да бъдат открити за множеството проблеми, които ви тормозят. Наистина няма причина да се отклонявате от пътя си.

Рак – Може да се задействат поредност от промени, които ще придадат цвят на живота ви. Запазете вярата, доверете се на себе си, с цел да извършите първия ход, в случай че е належащо и ще получите това, което желаете.

Лъв – Някои промени ще ви оказват помощ най-сетне да можете да излезете от коловоза, в който сте били заседнали и който източваше виталната мощ напряко от вените ви. Опитайте се да действате отговорно и бъдете сигурни, че всичко ще се окаже наред.

Дева – Продължавайте с положителната работа и не губете дух, без значение какви трудности пораждат по пътя ви. Не позволявайте на другите да въздействат на вашите решения. Планетите ви закрилят, с цел да извървите целия си път!

Везни – Вашата свръхчувствителност в избрана обстановка ще ви накара да вземете преждевременно решение, макар че не виждате ясно истината. Склонни сте да вършиме изводи, без да имате всички обстоятелства. Понякога очаквате злополучие и се разстройвате. Не се тревожете за неща, които не знаете.

Скорпион – Пригответе се да се изправите пред това, което се чака от вас. Много е значимо да не реагирате прекомерно. Пребройте до 10 или седнете сами настрана от другите, преди да се заемете с казуса. Бъдете спокойни и постоянни и всичко ще бъде наред.

Стрелец – Вие сте под закрилата на звездите и всичко, което вършиме, ще бъде доста позитивно за вашите ползи. Ще изпитате нови страсти и ще привлечете шанса в живота си. Усмихвайте се, наслаждавайте се и живейте интензивно.

Козирог – Ако се движите в плануваната посока, елементарно ще поставите основите за реализиране на задачите си. Не бързайте с реакциите през днешния ден. Стойте надалеч от събитията прочувствено. В региона на любовта имате потребност от непоклатимост, успокойте топката.

Водолей – Възможно е да кажете нещо, което не е уместно за дадена обстановка. Направете всичко допустимо да игнорирате сходни страсти през днешния ден. Бъдете деликатни с финансите си, които не престават да са източник на стрес.

Риби – Оставянето на отворени порти към предишното в действителност не ви служи. Добре би било да пандизите тези порти един път вечно! Когато става въпрос за вашия любовен живот, това, което би трябвало да извършите, е да оставите настрани неприятните мисли и да приемете по-положително отношение към връзката си.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР