Днес в Интернет можете да намерите буквално всичко. Има снимки

...
Днес в Интернет можете да намерите буквално всичко. Има снимки
Коментари Харесай

Грим за старата жена: внучката е поработила с баба си и сега определено няма да й дадете, че е на 81 години

Днес в Интернет можете да намерите безусловно всичко. Има фотоси и записи, за които античните хора даже не са могли да мечтаят. Не вярвате ли? Разглеждайки другите профили в обществените мрежи, попаднах на профил на едно момиче. От няколко години дружно с баба си тя потвърждава, че всяка от нас може да се трансформира до неразбираемост. За да се случи това, би трябвало единствено малко… фикция и козметика.

Нови тенденции 

Да, в последно време в действителност услугите на гримьорите са все по-търсени. Момичетата и дамите са склонни да наподобяват неустоимо. Което не може да се каже за бабите.

В съзнанието ни към момента седи обликът на изгърбената старица с доста бръчки…уви, доста е мъчно да се забави процесът на стареене. Но в случай че се избере верния грим, прическа, облекла, можете да се превърнете от баба в много симпатична жена.

81-годишната не стопира да ни учудва

Тази съвременна баба неотдавна навърши 81 години. И макар че по-голямата част от хората на тази възраст не знаят за обществените мрежи, тя няма проблеми с това.

Благодарение на надарената си внучка тя продължава да изненадва. 35-годишната гримьорка разгласява доста фотоси на красиво гримираната си баба.

Може би някои облици ще ви се сторят прекомерно провокативни, само че всичко това е единствено, с цел да се покаже на хората, че няма ограничаване за фикция.

 

Реакцията на Интернет-потребителите

Какво мислят интернет потребителите за това? Оказва се, че множеството от тях са разчувствани. Някои даже споделят, че по този начин ще наподобяват днешните авторитетни хора след няколко десетилетия.

Някои наблюдаващи също показаха, че биха желали да наподобяват толкоз привлекателни, колкото тази 81-годишна баба.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР