Днес Софийската градска прокуратура е изпратила предложение до Върховната касационна

...
Днес Софийската градска прокуратура е изпратила предложение до Върховната касационна
Коментари Харесай

Прокуратурата иска от Украйна да екстрадира Брендо у нас |

Днес Софийската градска прокуратура е изпратила предложение до Върховната касационна прокуратура за правене на молба за екстрадиция на Евелин Банев - Брендо до Министерството на правораздаването на Украйна.

Украинските управляващи към този момент са съобщили на българската прокуратура, че и са дали пръстови отпечатъци и снимков материал.

56-годишният Евелин Банев е с влезнала в действие присъда от 26.04.2018 година Той е приет за отговорен за това, че за времето от 17.10.2002 година до 30.05.2005 година е взел участие в проведена незаконна група за пране на пари от трафик на опиати.

Осъденият Евелин Банев е работил дружно със Симо Карайчев и Константин Дишлиев (починал).

Групата им е работила на територията на България, Англия и Северна Ирландия, Британски Вирджински острови, Съединените американски щати, Швейцария и Австрия. Финансовите интервенции включвали внасяне в брой и нареждания за преводи на парични суми от разнообразни банкови сметки на компании в чужбина към България за кредитиране на активността на акционерното сдружение „ П.Ф.Ю. “ – София.

С окончателната присъда на Върховния касационен съд на Банев е наложено наказване „ отнемане от независимост ” за период от шест години при първичен непоколебим режим.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР