Днес следобед над цялата страна ще бъде облачно. Очакваме валежи

...
Днес следобед над цялата страна ще бъде облачно. Очакваме валежи
Коментари Харесай

Прогноза: Какво ще бъде времето до края на март?

Днес следобяд над цялата страна ще бъде облачно. Очакваме превалявания от дъжд първо над западна България, а до вечерта – и в останалите области. През нощта следва увеличаване напразно и бързо захлаждане. По високите елементи и планините дъждът ще минава в сняг.

В четвъртък, 16 март, прогнозата е за забележителна облачност, ниски температури и превалявания от дъжд. На места в Предбалкана и високите полета на Западна България дъждът ще минава в сняг. Изгледите са вятърът в множеството области да е слаб до сдържан, а по високите елементи на планините - и мощен.



От петък 17 март, ще има по-слаби пориви напразно, последователно понижение на облачността и покачване на температурите.

Тази събота и неделя прогнозата е за най-вече слънчево и по-топло време. В неделя и понеделник сутринта тук-там в низините и равнините ще има мъгли. Бъдете извънредно деликатни на пътя при тези условия с понижена видимост!

 



БТВ

След няколко дни с най-вече слънчево време и оптимални температури до към 20 градуса, към 24-25 март следва нарастване на облачността. Тогава чакаме превалявания от дъжд, а над планините - от дъжд и сняг.

Последната седмица на март ще стартира с облачно и дъждовно време, само че няма да има обилни намаления на температурите. След валежите и на 28 март се обрисува прекъсване на преваляванията и последователно понижение на облачността. Температурите в по-голямата част от страната ще са близки до нормалните за последните дни на месец март.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР