Днес ще бъде предимно слънчево с температури между 16 и

...
Днес ще бъде предимно слънчево с температури между 16 и
Коментари Харесай

Слънчево време до края на деня

Днес ще бъде най-вече слънчево с температури сред 16 и 21 градуса. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от север-североизток. Утре минималните температури ще са най-вече сред 1° и 6°, в обособени региони и малко по-ниски и ще има слани. По-топло ще бъде по Черноморието със утринни температури до 10°-11°.

Преди обяд в низините и котловините видимостта краткотрайно ще е понижена, само че по-късно ще е слънчево. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 22°. Ще духа слаб вятър от изток, в Източна България и на морския бряг ще е до сдържан от североизток. По Черноморието в утринните часове ще има ниска облачност. Максималните температури там ще са към 17°-19°.

Слънчево остава времето и над планините. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток, по най-високите елементи на Рила и Пирин вятърът ще е сдържан до мощен. Максималните температури в курортите ще са от 13 до 16 градуса, на Алеко ще е към 8.

И към времето на континента - облачно ще бъде над Скандинавския полуострови и в Западна Европа, тук-там ще е дъждовно и прохладно. Слънчево и топло ще е в Източна Европа, в това число и на Балканите.

У нас в околните дни заран още веднъж има мъгли. В четвъртък над Източна и Централна Северна България ще превали слаб дъжд. Дневните температури ще се намалят. В петък ще доминира слънчево време, само че ще е хладно, с минимални температури близки до нулата, а дневните ще са най-вече сред 10° и 15°.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР