Днес се решават сложни въпроси. Вижте какво вещаят звездите за

...
Днес се решават сложни въпроси. Вижте какво вещаят звездите за
Коментари Харесай

Днес се решават сложни въпроси

Днес се вземат решение комплицирани въпроси. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Днес не би трябвало прекомерно доста да се надявате на своето омагьосване и умеене да убедите Вашия обичан човек в каквото и да било, с помощта единствено на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден сходно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, в случай че се добави и усмивка към тях…
Телец
Днес звездите не Ви предлагат да спорите със своя обичан човек, даже и напълно тъкмо да знаете, че Вие сте прави, а той –не. Дайте му опция въпреки и за малко да почувства своето предимство пред Вас. Сега това в действителност му е доста нужно.
Близнаци
Настроението Ви ще се вдигне, с помощта на удачно решение на комплицирани въпроси, отнасящи се до финанси и имущество. Възможна е поява на нови професионални вероятности, единствено че деловите връзки ще се смесват с персоналните, а това ще Ви принуди да бъдете по-внимателни. Денят е подобаващ за всякакво съдействие, в което бихте били водач, подстрекател или началник. Личните Ви проблеми не са по този начин комплицирани, както Ви се коства на пръв взор, само че простите и явни решения няма да Ви устроят. И не си правете илюзии, а гледайте истината в очите.
Рак
Обърнете през днешния ден внимание на представителя на противоположния пол, който постоянно Ви поглежда и се усмихва. Възможно е да го срещате в публичния превоз или на улицата, а може и да го виждате всеки ден. Така или другояче – замислете се: може би заслужава да станете малко по- близки?…
Лъв
Каквото и да става, запазете успокоение. То ще Ви бъде извънредно належащо. Далеч не всичко през днешния ден ще върви по направеният от Вас прелиминарен проект, само че в случай че започнете да се дразните по този мотив, от това няма да се получи нищо положително. Но както е казвал Карлсон: „ Спокойствие, единствено спокойствие… ”
Дева
Добрата вест се заключава в това, че Ви следва доста спокоен и прелестен ден. Лошата вест е, че това няма да продължи постоянно, и надали ще можете да извършите доста. При изискване, че се помирите с неговата непроизводителност, ще можете да се избавите от всяко задължение, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че през днешния ден не би могло да разчитате на какъвто и да било триумф. В последна сметка, това е дребна отмора в графика и не би провокирала изключително безпокойствие у който и да било.
Везни
Днес не си заслужава да подавате на своя обичан човек даже и най-малкия мотив за ревнивост. Искрата може да се разгори в подобен пламък, че дфа стане ужасно освен на Вас, а и на тези, които ще имат нещастието, да се окажат недалече от Вас.
Скорпион
Да съставяте предварителни проекти, преди да извършите крачка напред – това е страхотна концепция. В последна сметка е изцяло безсмислено да се занимавате с нещо, в случай че не разбирате изцяло какво вършиме. Когато всичко е към този момент по местата си, детайлите са конкретизирани и е просто неясно, за какво сега стоите на едно място! Бъдете почтени със себе си и открийте това, което Ви задържа. Бъдете смели и погледнете в лицето своите страхове, а след това се посмейте от сърце, когато те се разтопят и изчезнат.
Стрелец
Обективността е нещо като регулярен банкет на храна: тя е напълно нужна за здравословно битие. Сега широтата на Вашите възгледи е допустимо да бъде подложена на тестване. Как ще се справите с това, което даже при Вашето разкрепостено мислене не попада в никаква категория? Игнориране? Или ще започнете да се съмнявате в себе си? Или ще се съмнвате в събеседника си? Не забравяйте, че най-хубавият метод в сходни случаи се получава от вярата в правилността на личните разсъждения плюс здрава порция песимизъм, минус подозрения в себе си и огромна сдържаност.
Козирог
Редно е да деянията схващане към членовете на фамилията внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие откровено считате това за нелепост и сте склонни да ги наградите към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане забавно, а полученият резултат очевидно ще оправдае напъните.
Водолей
Ако събирате пари за някаква скъпа движимост, може би сте разочаровани от това, какъв брой постепенно върви всичко. Може би през днешния ден ще видите някого, който към този момент има това, което Вие по този начин буйно желаете да имате?.. Постарайте се, да се избавите от възприятието за злоба! Това, тъкмо по какъв начин другите са съумели да получат въпросната движимост, по никакъв метод няма да повлияе на Вашия живот. Не би трябвало затова да излизате от рамките на това, което можете да си позволите…. Сега надалеч не е най-подходящото време, да вършиме задължения.
Риби
Днес ще Ви се желае, да си поиграете на милионер. Ще пръскате пари на ляво и на дясно, изпълнявайки всеки каприз на своята половинка. Тя, несъмнено, ще бъде доста, доста щастлива. Постарайте се да не се увличате: на следващия ден и настроението може да се промени, и парите да свършат. А условията на обичания човек вследствие на днешното галене, може доста да набъбнат.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР