Днес действайте: Звездите вещаят късмет на тези зодии. Това предрича

...
Днес действайте: Звездите вещаят късмет на тези зодии. Това предрича
Коментари Харесай

Днес действайте: Звездите вещаят късмет на тези зодии

Днес действайте: Звездите вещаят шанс на тези зодии. Това предсказва хороскопът за днешния юнски петък. Какво още ви чака през днешния ден, вижте:
Хороскоп за петък, 14 юни 2024Овен
Днес ще очаквате от своя обичан човек някакви избрани дейности, решителни действия или в противен случай, колебливо безмълвие. И в случай че той не оправдае Вашите упования, ще бъдете толкоз афектирани и разочаровани, въпреки че той няма да има никаква виновност за това.
Телец
Този нов човек, с който сте се срещнали, сега е облечен безупречно. Обожава да харчи пари и в случай че желаете да го настигнете, по-добре проверете сметаката в своята кредитна карта и пребройте парите в портмонето си. Ако не можете да бъдете наедно, дори и не се опитвайте. Има и по-добри способи да извършите усещане, само че в случай че все-пак всичко приключи с много огромни неналичия от Вашия бюджет, приемете всичко като урок.
Близнаци
В този миг се чувствате просто прелестно. Въобще не се стеснявате да изразявате своите усеща, без значение от техния темперамент или пък от мястото, на което се намирате. Очевидно би трябвало да тръбите за общ общ брой – организирайте непредвидена колекция за най-интересните си и общителни другари. Тъй като те не са един и двама, най-добре би било авансово да позвъните на нормалната си компания и да ги предупредите.
Рак
През този ден може да започнете да реализирате и най-смелите си професионални проекти. Ако сте задоволително действени и напористи, може да извършите първата си крачка към покачване в службата, или най-малко да си завоювате известност на заслужаващ доверие помощник. От позиция на персоналните връзки денят ще бъде забавен, изключително в случай че неотдавна сте прекъснали сантиментални връзки и в този момент желаете да ги възстановите. В тази сфера през днешния ден доминират позитивните трендове.
Лъв
Този ден е спорен. От една страна ще бъдете в чудесно въодушевление и ще гледате с оптимизъм, а въпреки това ще предпочетете да не мислите за проблемите на сегашното, а тези проблеми освен съществуват, само че и чакат позволение. Разкажете на околните си какво Ви безпокои и вероятно ще получите освен поддръжка, само че и действителна помощ. Важното е, да не се стеснявате да признаете, че сте се оказали в сложна обстановка. Опитите непременно да запазите имиджа си на победител и триумфатор, няма да доведат до нищо хубаво.
Дева
Днес всичкото свое внимание ще посветите на забавен непряк план. Гмуркайте се в него с главата надолу и се възползвайте от цялата тази сила, която не Ви е дала покой през цялата нощ. Това цялостно потапяне ще Ви донесе доста приятни чувства, като че ли употребявате нова част от мозъка си и израствате в ново направление. Споделете щастието си с новия другар, който ще се окаже отличен резонатор за нови хрумвания, а и няма да имате опция, да се ровите прекомерно на надълбоко. Понякога човек би трябвало да си поеме въздух!
Везни
Неочаквано ще разберете, какво би трябвало да извършите, с цел да измененията своя живот към по-добро. Крачката би трябвало да е доста смела и нееднозначна, само че Вие сте изцяло подготвени за нея, и по тази причина няма смисъл да губите време. Неочаквано ще се появят съдружници, помощници и съидейници, с които ще Ви бъде доста прелестно да имате работа, а връзките, наскоро почнали като настоятелен, ще преминат в неофициално другарски. Самите Вие не си губите главата, а и можете да очаровате съвсем всекиго.
Скорпион
Не изключително преуспяващ е този ден, нито пък доста перспективен и плодотворен, само че пък ще бъде прелестен. Няма потребност да се затрупвате в работа, а умерено можете да се наслаждавате на ставащите събития, като дружно с това изпълнявате някакви отдавнашни свои стремежи и фантазии. Ще се открият у Вас нови гении, само че не бързайте незабавно да им намерите приложение: не е нужно нищо да разменяте на дребно! Доволни сте от себе си и своя живот, а заобикалящите виждат това. Само че реакцията им не е еднопосочна: едни се радват, а други несъмнено завиждат. В последна сметка най-малко ще си изясните нещата….
Стрелец
Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За благополучие, след дългия интервал на неизясненост, през днешния ден ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате в действителност и върху какво би трябвало да концентрирайте своето внимание. Трябва да започнете да действате. След краткотрайното мъртвило би било непростимо да не се възползвате от удобния миг. Трябва да извършите избор и отговора към този момент Ви е прочут. Затова вземете дефинитивно решение до довеждане докрай на деня.
Козирог
Може да се окаже, че енергичните дейности не са безвредни за Вас. Преди да имате работа с малко познати хора, изключително надалеч от вкъщи, убедете се, че новите познати не съставляват опасност за Вас и няма да имате непотребни компликации в реализация на персоналните проекти. Не бързайте да вписвате такива хора в графата „ Приятели ”. Не са изключени затруднения при опитите да установите с такива хора непрекъсната връзка. Също са евентуални неприятности във финансовата сфера или при опит за реализиране на някакви опити. Потърсете компанията на точния човек.
Водолей
В живота Ви са се появили няколко значими неща, и някои от тях засягат близки Ваши хора. Тази обстановка ще Ви сближи ще по-силно и ще имате повече общи ползи. Ако желаете да задълбочите тези връзки, през днешния ден е отличен ден за подобен опит. Концентрирайте се върхи това, какъв стадий от живота е настъпил за вас общо. Сериозно разискване на обстановката ще сложи всички неща на мястото им.
Риби
През този ден душата Ви ще жадува за творчество и креативна реализация, а и за признателни фенове или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на подобен може да влезе и Вашия обичан човек, само че в случай че плодовтете на Вашата фикция не са му по усета, търпението му може и да не стигне за дълго време.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР