Днес повече от всякога държим добрият стил и изкуството да

...
Днес повече от всякога държим добрият стил и изкуството да
Коментари Харесай

Писна ли ви да гледате черния екран на телевизора в средата на хола? На нас - да!

Днес повече от всеки път държим положителният жанр и изкуството да участват в границите на дома. Последните години ни демонстрираха какъв брой е значимо личната ни среда да е уютна, естетически удовлетворяваща и да кореспондира със самите нас. Това важи за всеки един детайл у дома и е тъпо, когато функционалността и хубостта се разминават.

И като приказваме за рамки – съществува съвършеният метод да сложим в рамка решението.
 Филип Аврамов осмя селфито на министъра на културата 9 апр 2022 | Министърът на културата Атанас Атанасов (ПП) пусна нетипично видеопослание от кабинета си нощес, което обиколи...
The Frame 2021 на Samsung е оня изчезнал детайл, който засиява и танцува естетически в ритъма на всяко едно кътче на обичаното ни пространство - не просто тв приемник, а метод да внесем цялата нужна хубост, функционалност и вълнуващо прекарване в дома ни по едно и също време. Едно прощаване със скучния черен екран в средата на хола.

В него можем да открием отражение на нашия начин на живот. Наследник на години креативна еволюция и TV нововъведения на Samsung, се трансформира съгласно настроението ни и е това, което домът ни в действителност заслужава.



TV технологиите на Samsung постоянно са били в синхрон с изменящият ни се метод на живот и желания. Като започнеш от The Bordeaux (2006 г.), мек като чаша алено вино, и стигнеш до The Serif – авангарден, с 360 градусов дизайн, изглеждащ добре от всички страни.

Всъщност, уникалността на The Frame се крие в принадлежността му към цяла гама от начин на живот тв приемници. Сред тях е The Sero, основан за феновете на обществените медии, с опция да се завърта от хоризонтална във отвесна позиция – тъкмо като смарт телефон или таблет. Или The Premiere – пренасящ кино салона в хола със своя троен лазерен проектор с 4K резолюция. The Terrace пък ни дава опция без проблем да се насладим на обичаното ни наличие на открито – на двора или на терасата.

A The Frame 2021 прави пирует под светлината на прожекторите с целия жанр и усет, който ни сервира – като фенове на изкуството, като същински естети, като запалени киномани и фенове на положителните филми, и като едни съвременни дейни хора, взаимодействащи си динамично със средата ни.



Quantum dot технологията му ни разреша да се насладим на цвета, подобен какъвто желаеме да го забележим – със 100% размер на цветовете. Без значение от ъгъла, получаваме най-невероятните елементи и текстура. Той е и по-тънък от всеки път – с дебелина единствено 2,4-9 см The Frame 2021 се приближава до дълбочината на рамката на действителна картина.

The Frame ни допира като един същински фенове на изкуството. Когато е включен предлага всички благоприятни условия на тв приемник в кристално качество и тон, а когато е изключен се трансформира в фактически арт произведение – с неговия Art Mode , който демонстрира нашата персонална сбирка от картини по метод, който дава отговор на стила ни и усъвършенства пространството. Сензорът му за бляскавост автоматизирано контролира яркостта и цветовете на екрана по отношение на светлината в стаята – и резервира цветовете на обичаното ни произведение. Дори рамката може да се персонализира - другите рамки в атрактивна гама от цветове се вписват във всеки фон, а изискани дребни магнити улесняват смeнянето им. Стои съвсем като същинска картина!

Вижте по какъв начин можем да се любуваме на обичаните си арт творби на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР