„Днес нагледно показваме какви са реалните ни решения за Плевен.

...
„Днес нагледно показваме какви са реалните ни решения за Плевен.
Коментари Харесай

Проф. д-р Григор Горчев: Северът ще догони Юго, само ако управляват ГЕРБ и Бойко Борисов

„ Днес образно демонстрираме какви са действителните ни решения за Плевен. Правим първа копка на ремонт, който откакто е подготвен - съществено ще се облекчи трафика в града. Нужни са вложения и разкриването на нови работни места, с цел да се компенсира изоставането на Севера от Юга. Това може да стане само с държавно управление на Бойко Борисов и болшинство на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в идващия парламент”. Това съобщи проф. доктор Григор Горчев, лидер на листата на Коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за 15 МИР – Плевен, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Заедно с други претенденти за народни представители той даде старт на цялостната рехабилитация на правата от пътен възел „ Плама “ до „ Боаза “.

„ Това е различен път до Автомагистрала „ Хемус “, до момента в който последният лот се построява. Финансирането на плана е в размер на 19 млн. лева, като в началото ще бъдат построени 25 км от пътя. Крайният период е 30 септември, като ще се подмени напълно асфалтовата настилка, ще се изградят отводнителни уреди, ще се постави маркировка. Това ще е път, който действително ще обслужва две области – Плевенска и Ловешка и ще е различен на обходния път на Плевен. Това ще облекчи целия трафик, като оптимално ще се възползват общините Долна Митрополия, Долни Дъбник и Гулянци, защото няма да се постанова да минават през Плевен в посока София. Този път ще форсира напредването и надлежно ще изведе тежкия трафик от Плевен”, сподели Мирослав Петров, втори в листата на Коалицията. Той акцентира, че наоколо се намира ВВВУ в Долна Митрополия, където се осъществя една отдавнашна концепция за гражданско летище и карго терминал.

„ Така че този регион, в който се намираме, ще се развие една хубава Западна индустриална зона на Плевен с пътна съгласуваност към централната и тежката индустриални зони на града”, изясни Мирослав Петров.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР