Днес кросоувърите са най-популярните пътнически транспортни средства, макар мнозина да

...
Днес кросоувърите са най-популярните пътнически транспортни средства, макар мнозина да
Коментари Харесай

Това са най-добрите средноразмерни нови кросоувъри

Днес кросоувърите са най-популярните пътнически транспортни средства, въпреки мнозина да ги считат за някакъв абсурд, тъй като, съгласно тях, самите кросоувъри са безсмислено нещо. Те са по-тежки, по-скъпи, по-бавни от сходни по мярка седани или купета и нормално също толкоз безпомощни на неравномерен терен, без да дават преимуществата на същинските всъдеходи.

Реално видяно обаче, кросоувърите дават на хората избран баланс от качества, като по-висок луфт или повишен вътрешен размер, като в същото време остават комфортни за ежедневна приложимост. Следователно логиката на общата им известност не е сложна за схващане.

Най-популярни са кросоувърите от междинен клас - Toyota RAV4, Skoda Kodiaq, Vw Tiguan и така нататък Виждаме стотици от тях и доста сходни по пътищата, както у нас, по този начин и в Европа и света. Поради тази причина ние направихме една ранглиста на SUV-тата със междинен размер, като изключихме доста скъпите модели, като Porsche Macan, да вземем за пример. Представяме ви най-сполучливите, съгласно нас, кросоувъри, които се оферират на пазара през днешния ден.
Honda CR-V `Това

Въпреки промяната на поколението, моторите в новата Honda CR-V останаха същите, а точно две варианти за избор: 1.5-литров турбомотор със 193 конски сили и 2.0-литров мотор с хибридна апаратура и със систематична мощ 215 к.с. В същото време трансмисията е автоматизирана CVT от вида " вариатор " - може би най-значимият минус на този модел като цяло. С течение на времето наподобява, че би трябвало да се появи и чисто електрическа версия. Това, което се промени, е методът към кросоувър стила. Сега акцентът е преместен към верни пропорции, чисти линии, лекост на дизайна. Минималистичният интериор единствено акцентира това изображение.
Nissan X-Trail `Това

Новото потомство на Nissan X-Trail отиде малко по-далеч. Факт е, че в допълнение към 2.5-литровия 4-цилиндров бензинов мотор със същия прославен " вариатор ", той се предлага и с новаторската хибридна система Nissan e-Power. Базиран е на 1.5-литров бензинов мотор, който обаче по никакъв метод не задвижва непосредствено колелата. Той зарежда с сила електрическата батерия, т.е. работи като генератор. Можете да си визиите какъв брой по-икономична и по-тиха е сходна система от елементарните коли с мотори с вътрешно горене.
Mazda CX-60 `Това

Mazda доближи най-високото равнище със своя СХ-60. Тук японците взеха решение да заложат на качествата на шофиране и обичайните полезности - водещо задно предаване, избор както на бензинови, по този начин и на дизелови мотори и освен това - налични са редови 6-цилиндрови мотори! В базата е 2.5-литров бензинов мотор + електрически мотор със систематична мощ 328 к.с. Ускорението до 100 км/ч лишава 5.8 секунди. В същото време plug-in хибридът може да измине 60 км на електричество и изразходва приблизително единствено 1.5 л/100 км. Има два шестцилиндрови елемента: бензинов 3.0 турбо (400 к.с.) и дизелов 3.3 (231-254 к.с.).
Audi Q5 `Това

Audi Q5 съчетава най-хубавите качества: безупречно изработен интериор, засищане с съвременни технологии, лична система за задвижване на четирите колела Quattro, богат избор от мотори. Базовата версия за европейските пазари е с 2.0-литров дизел с 204 к.с. Електрификацията съставлява 12-волтова мека хибридна система, която възвръща силата в батерията по време на прекъсване и разрешава да заглушите мотора по време на придвижване по инерция и също по този начин започва системата Start/Stop при скорост от 22 км/ч. Този мотор форсира кросоувъра до 100 км/ч за 7.6 секунди. В допълнение към главния силов тракт за кросоувъра се оферират 3.0-литров дизелов V6, два форсирани 2.0-литрови TFSI бензинови мотори, както и хибридни версии (2.0) с мощ от 299 или 367 к.с.
BMW X3 `Това

Можете в действителност да почувствате какво значи понятието „ нещо от премиум клас “, като седнете в BMW X3. Това е сериозна кола: " зряла " агрегатна база, идеална ергономичност на интериора, необятна гама от мотори, " чистокръвно " качество на возията. X3, също така, има " купеподобна " разновидност X4, а топ разновидността X3 M е невиждано мощен и динамичен. Налична е и трансформация iX3 - т.е. електромобил. Характеристики на последния са: 6.8 сек до 100 км/ч и пробег от 460 км съгласно цикъла WLTP.
Mercedes-Benz GLC `Това

Това е най-популярният модел на марката във връзка с световните продажби. Ако не вземем поради безсмислената версия на GLC63 AMG с V8 4.0 мотор, тогава всички GLC кросоувъри са оборудвани с 2.0-литрови мотори. Бензин в два разновидността на форсиране 197 и 258 к.с. и дизелови мотори с мощ 163, 194 и 245 к.с. Скоростната кутия е автоматизирана хидротрансформатор 9G-Tronic и е най-хубавата в сегмента. GLC е в положение да подкупи всеки с интериора си. Има чара на предходното потомство на Mercedes, с плавни линии и плоски повърхности. Уютно, първокласно, стилно. А да не забрявяме, че и Mercedes имат чисто електрическа версия EQC, въпреки и с друг външен тип.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР