Днес, когато все по-често американските и европейски медии говорят за

...
Днес, когато все по-често американските и европейски медии говорят за
Коментари Харесай

Конспирация: Защо ЦРУ засекрети Ноевия ковчег

Днес, когато все по-често американските и европейски медии приказват за следващата международна война, имайки поради нуклеарния Армагедон, е време да се обърнем за помощ към нашите предшественици. Или по-скоро към книгата Битие на " Стария завет ", написа Труд бг.

Там е даден обстоен инструктаж за построяването на Ноевия ковчег. В края на краищата старозаветният дъртак, дружно с цялото си семейство и „ същества по двойки “, съумяват да се спасят по време на Потопа.
-->
Книгата споделя в детайли, че ковчегът - изработен от гоферово дърво, би трябвало да бъде накривен както от вътрешната страна, по този начин и извън. Дължината му е триста лакътя, ширината е 50, а височината е 30. Гофер значи кипарис, а размерите са 150 на 25 и 15 метра. Планината Арарат, където дебаркират Ной и останалите, в този момент е в източната част на Турция. Височината й е повече 5 хиляди метра.

Засекретен обект

Изображения на Ноевия ковчег са класифицирани от самите " секрети " служби на Централно разузнавателно управление на САЩ, които го откриват на една от скалите на Арарат. Тук си коства да се означи, че в случай че в множеството страни се пазят секретни материали по политически аргументи, в Съединени американски щати всичко е „ секретно “. Дори нещо, което на естествен човек не би му хрумнало.

Американските технологии разрешават на локалните специфични служби да прекосят границите на Съюз на съветските социалистически републики на огромна надморска височина след края на Втората международна война.

Още през 1949 година се появява тайното досие на Централно разузнавателно управление на САЩ, което се състои от пакет фотоси на снежния Арарат, наименуван " Араратската особеност ". Тези, които са видели фотосите, настояват, че изображенията под ковчега са фикция на вманиачен. Централно разузнавателно управление на САЩ обаче класифицира тези фотоси. Но за какво, е различен въпрос.

Тайни полети

Отбелязано е, че фотографията е осъществена от американски разследващ аероплан, който се издига от територията на Турция и снима военни бази на територията на Съветския съюз.

Освен това, някой в ​​ЦРУ считат, че тъмните петна на върха на планината са неопровержимо доказателство за една от историите на " Стария завет ".

Разузнавателните полети не престават съвсем цяло десетилетие. Фотографското съоръжение се усъвършенства, едрозърнестите отпечатъци остават в предишното и теолозите от специфичните служби виждат все по-ясно останките от Ноевия ковчег на фотосите на един от ледниците.

Това „ изобретение “ е много скандално и непотвърдено. То би породило набожен и дипломатически скандал - държавното управление на Съединени американски щати не може да си го разреши. Въпреки че Централно разузнавателно управление на САЩ дава обещание да разсекрети фотосите на Арарат, по този начин и не го прави.

Десетилетия по-късно обаче е сниман документален филм, само че с изключение на спекулации, не са показани никакви доказателства. И по този начин, тематиката за класифицираните фотоси на " Ноевия ковчег " мигрира от потомство на потомство.

Китайската версия

Масло в огъня наливат и вездесъщите китайци, които споделят пред Агенция Франс Прес, че са разкрили Ноевия ковчег. Според тях останките от " кораба " са открити на 4000 метра надморска височина на планината Арарат.

Въглеводородният разбор демонстрира, че материалите, от които е направена находката, са създадени преди към 4800 години. Китайците са съвсем 100 % сигурни, че става дума за ковчега.

Свидетелството на Уилям Тод, който служи във военноморските сили на Съединени американски щати и посещава Турция през 1952 година, е едно от най-убедителните доказателства за местоположението на Ноевия ковчег. Пилотът твърди, че до момента в който лети над планината, открива конструкция, която счита за ковчег.

„ Беше правоъгълна лодка. Около десетина метра от структурата стърчаха от леда. Дадохме четири или пет копия от фотосите на нашия екип “, споделя тогава Тод. По думите му, той прави фотоси на лодката, само че всички те не са налични досега.

Архивите на Военноморския фотографски теоретичен център във Вашингтон споделят, че " не могат да намерят истинските негативи ". Така че няма удостоверение на думите на Тод.

И въпреки всичко учените са уверени, че е имало Потоп. Друг е въпросът дали е в международен мащаб. Някъде през 5000 година прочие н. е. в региона на Черно море се случва пагубно наводняване. Ето още едно доказателство за митичната потънала Атлантида.

Въпреки това, Централно разузнавателно управление на САЩ към момента не желае да свети с шпионските си умения и дейности от времето на Студената война, признавайки за безнаказани полети на огромна надморска височина над Съветския съюз.

Освен това, след унищожаването на шпионски аероплан със свръхвисока надморска височина с ракета земя-въздух, пилотиран от американския водач Гари Пауърс над Съюз на съветските социалистически републики на 1 май 1960 година, тематиката за Ноевия ковчег стартира да избледнява и да се не помни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР