Меган Маркъл и съпругът ѝ принц Хари се включиха в

...
Меган Маркъл и съпругът ѝ принц Хари се включиха в
Коментари Харесай

Хари и Меган в окото на обективите в Нигерия

Меган Маркъл и брачният партньор ѝ принц Хари се включиха в показателен волейболен мач в Абуджа, Нигерия. Хари и Меган са в африканската страна поради игрите „ Инвиктус “ - интернационалното спортно събитие, игри за ранени бойци и ветерани, учредени от него през 2014 година По време на тридневната си аудиенция те ще се срещнат с ранени бойци и ще посетят локални благотворителни организации

Снимки: Българска телеграфна агенция





















Преди дни принц Хари беше и в Лондон, с цел да означи 10 години от началото на игрите „ Инвиктус “, само че не се срещна с татко си крал Чарлз III. Херцогът на Съсекс участва на гала в лондонската катедрала " Свети Павел ".

Принцът се вижда с татко си рядко, откогато се отхвърли от кралските отговорности през 2020 година и се реалокира в Калифорния с жена си. Хари и брачната половинка му Меган се отдръпнаха поради намесите в персоналния им живот и расисткото отношение на английските медии. Оттогава той в детайли разказа скандалните си връзки със фамилията си в телевизионни изявленията, документален филм и биографичната си книга - " Резервният ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР