От шегата с покойната кралица за кон, който духа малини,

...
От шегата с покойната кралица за кон, който духа малини,
Коментари Харесай

Аз съм знаменитост Джени Бонд казва, че покойната кралица е искала да я „погребат в ковчег“

От шегата с починалата кралица за кон, който духа малини, до това, че Даяна, принцесата на Уелс, е споделила да не носи жълто, тъй като „ не й отива “, някогашният кралски сътрудник на BBC Джени Бонд има забележителен брой истории за описване от живота си, работейки в непосредствена непосредственост до короната.

Но зад нейните истории за кариера от близко и персонално с монархията – „ Спомням си, че кралят ми се изсмя, задето се препъвах в кално поле с бели обувки на стилети. Той извика: „ Грешни обувки, госпожице Бонд! “ – лъже жена, която през последните 35 години е следила развоя на кралската история от седалката на първия ред.

Настигаме 73-годишната жена кралицата на кралските репортажи, която стана кралски сътрудник на BBC през 1989 година, с цел да разсъждава върху кариерата си и да открие за какво фамилията в този момент е преди всичко.

„ Не мога да допускам, че върша този концерт от 35 години години “, споделя Джени, до момента в който театралничи пред камерата по кралския фасон, който в миналото е предиздвикал нейните прът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР