Днес изтича срокът, в който напусналият ГЕРБ пловдивски кмет Здравко

...
Днес изтича срокът, в който напусналият ГЕРБ пловдивски кмет Здравко
Коментари Харесай

Зико се покри: Властта в Пловдив не обжалва царския подарък за Георги Гергов – панаира

Днес изтича срокът, в който напусналият ГЕРБ пловдивски кмет Здравко Димитров – Зико може да апелира решението на Пловдивския областен съд, с което предприемачът Георги Гергов на процедура получи опция да откри цялостен надзор над Пловдивския панаир през компанията си „ Пълдин туринвест “.

До този миг обаче тъжба в Апелативния съд не е подадена, оповестява локалното електронно издание „ Под тепето “. Няма и реакция от страна на администрацията на Зико, а по този начин не може да стане ясно дали въобще има готова тъжба и дали тя ще бъде импортирана до края на работния ден през днешния ден.

Реклама

Ако това не се случи, Пловдивският панаир ще се окаже „ подарен “ на Георги Гергов с дейното безучастие на общинската администрация в Пловдив, защото след решението на окръжния съд в града апортът на акциите в размер на 29% от капитала на панаира, които са благосъстоятелност на община Варна, ще бъде вписан в Търговския указател.

Проверка на „ Под тепето “ е посочила, че инцидентно или не, през днешния ден кметът на Пловдив Здравко Димитров отсъства. Това се случи и при предходното обжалване на правосъдно решение по проблема. Тогава Димитров бе в отпуск и се наложи персонално Бойко Борисов да му подреди по телефона да реагира безусловно в последния миг.

За разлика оттогава обаче в този момент Борисов няма по какъв начин даде каквото и да било разпореждане на Димитров, откакто обществено и публично отдръпна доверието си към него. Освен това Здравко Димитров към този момент не е и член на ГЕРБ.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР