Днес HONDA обяви, че първата изцяло електрическа кола на марката ще

...
Днес HONDA обяви, че първата изцяло
електрическа кола на марката ще
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2018: Първият европейски електромобил на HONDA идва през 2019

Днес HONDA разгласи, че първата изцяло електрическа кола на марката ще бъде лансирана на европейския пазар преди края на 2019 година. Заявки за покупката на серийната версия на концептуалната рзработка URBAN EV ще стартират да се приемат в началото на идната година.

“Серийната версия на този високо оценен концептуален модел ще бъде показана в Европа късно през 2019 година, и в резултат на позитивната противоположна реакция към него, ние чакаме да отворим поръчките за Urban EV в началото на 2019 ”, разяснява Филип Рос, старши вицепрезидент на Honda Motor Europe.

Концептуалната разработка Urban EV е разработена на напълно нова платформа и демонстрира посоката на развиване на технологиите и дизайна, които можем да очакваме в бъдещите електрически автомобили на марката. Автомобилът демонстрира изчистен и прелестен за окото дизайн, дължина с 10 см по-малка от тази на Jazz, емблема със синя подсветка, която демонстрира бъдещата стилистика на електромобилите на марката, допълнителен външен информационен дисплей, на който могат да бъдат изобразявани системи известия, просторен интериор с забавно решение за защитните колани на задните седалки и други.

Концептуалната разработка Urban EV Concept е оборудвана с лична асистираща система Honda Automated Network Assistant, която е в състояние да записва емоционалното състояние на лидера, въз основата на което да взема решения и да излиза с предложения за подобряването на общото му положение.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР