Днес фразата "увеличаване на вибрациите" става много популярна, а терминът

...
Днес фразата "увеличаване на вибрациите" става много популярна, а терминът
Коментари Харесай

Пуснете щастието в живота си! Или как да превключим от минус на плюс?

Днес фразата "увеличаване на вибрациите " става доста известна, а терминът "Резонансът на Шуман " постоянно се употребява за пояснение на актуалната обстановка в света, както и във взаимоотношенията сред хората.

Повечето от нас се досещат, че човек е вибрационно създание и че нашата същина е оттатък границите на тялото, мозъка, личността. И че можеш да я усетиш тази осцилация. Освен това да живееш с нея, разчитайки на потребностите и опциите на своето създание. Вибрационните честоти, на които се намираме в другите стадии на живота си, в другите обстановки, са разнообразни: от ниски до високи.

С ниски честоти са страхът, отчаянието, скръбта, депресията, негодуванието, омразата, завистта, отмъщението, гневът и други от този вид.



Високите честоти са противоположното, това са светлите усеща – наслада, признателност, обич, съчувствие, доброта, оптимизъм.

Честотите, на които вибрираме, дефинират нашата действителност, събитията в нашия живот, нашата орис. В този смисъл ние сами сме си стопаните и шефовете на своите положения, създатели на ориста си.

Просто се пробвайте да превключите от "минус " на "плюс " сега, когато сте ядосани или афектирани. Опитайте се да насочите вниманието си не към негодуванието или болката, към наказание на обстановката или индивида, който ги е предизвикал, а към признателност и религия в най-хубавото. Може да не ви е елементарно първия път, само че можете да го усвоите, в случай че го вършиме поредно и постоянно.

Вниманието към сегашния миг и преживяването му в цялостна степен покачва вибрацията ви. И вашият всекидневен принос към вашето лично благоденствие и наслада от живота е да останете в сегашния миг колкото е допустимо повече. Правете всичко на драго сърце: яжте по този начин храната си, правете физически извършения, вършете работата си с наслада и на драго сърце.



И ще видите, че след известно време в живота ви ще стартират да се случват чудеса – всичко ще става още по-добре! Хората ще стават по-доброжелателни, ще се срещат, ще се случват събития, които ще ви радват от ден на ден и повече, ще ги притегляте, светът ще става с всеки минал ден по-цветен.

И най-важното – ще се уверите, че вие сте основателят на личния си живот. И най-важният магьосник в него!

Въпросът не е да бъдеш благополучен по формулировка, а да пуснеш щастието в живота си. Щастливи сме толкоз, колкото си разрешаваме опцията за този необикновен шанс. Не е нужно да се насилвате да бъдете щастливи, а да си позволите този разкош. Представете си за миг необикновено нещо: този неприятелски, спорен, сложен, противен, некомфортен свят внезапно става щастлив и прелестен за вас. Ти решаваш. Позволи му!, поучава Вадим Зеланд.

И по този начин, започнете с въпрос към себе си: Позволявате ли си да сте щастливи?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР