Днес, 21 декември, корпорацията Corel официално обяви закупуването на компанията

...
Днес, 21 декември, корпорацията Corel официално обяви закупуването на компанията
Коментари Харесай

Корпорацията Corel погълна Parallels

Днес, 21 декември, корпорацията Corel публично разгласи закупуването на компанията Parallels, известна на първо място със своя програмен продукт за пускане на Windows приложения на Mac. Финансовата страна на договорката не се оповестява.

Сега портфолиото със програмен продукт на Corel включва всички артикули на Parallels, в това число Parallels Desktop за Mac, Parallels Toolbox за Windows и Mac, Parallels Access, Parallels Mac Management за Microsoft SCCM, както и Parallels Remote Application Server (RAS).

„Ние с наслада одобряваме експертите на Parallels в нашата световна организация Corel. Добре пристигнали! Corel и Parallels доста си подхождат и доказателство за това е взаимно допълващото се портфолио от артикули и общите бизнес модели и тактики. Съвместните старания на нашите екипи и високият капацитет на нашите технологии оферират отлични благоприятни условия за растеж и сполучлива активност на нашите компании и по-важното, на нашите клиенти“ – съобщи основният изпълнителен шеф Патрик Никълс.

Corel има намерение да влага обилни средства в Parallels за основаване на спомагателни благоприятни условия за растеж на корпорацията. Това ще стане посредством консолидация на потребителската база, партньорските мрежи и комерсиалните марки на двете компании. Corel и Parallels взаимно ще разработят приложения и онлайн услуги за удобна работа, без значение от платформата, в това число Windows, macOS, iOS, Android, Chromebooks, Linux, Raspberry Pi и електронните облаци.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР