Днес, 17 март, Българският Червен кръст обяви Национална благотворителна кампания

...
Днес, 17 март, Българският Червен кръст обяви Национална благотворителна кампания
Коментари Харесай

БЧК стартира Национална кампания Заедно срещу коронавируса

Днес, 17 март, Българският Червен кръст разгласи Национална благотворителна акция " Заедно против ковид " в поддръжка напъните на Националния действен щаб против ковид (НОЩ) за справяне с епидемиологичната обстановка.
От БЧК приканват всички жители и бизнеса в България да поддържат акцията и да проявят съпричастност към благородните старания на българските медици и към човешките премеждия.
• посредством SMS на къс номер 1466 на цена 1 лев към всички мобилни оператори. Дарителските SMS-и за акциите на БЧК са освободени от ДДС;
• на банковата сметка на БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ;
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
IBAN: BG47UNCR7630 1077 9117 00
BIC: UNCRBGSF
• посредством on-line дарения на уеб страницата на организацията.
Съобразно рекомендациите на НОЩ и на Министерство на здравеопазването, с набраните средства БЧК ще обезпечава потребностите от всичко належащо за ранното разкриване, ограничението на разпространяването и лекуването на Коронавирус 19.
В поддръжка на Министерство на здравеопазването БЧК сътвори и нужната организация за приемане и запазване в Централната си складова база в с. Лозен на дарения в натура – персонални защитни средства, консумативи, инсталация и други
Кампанията се реализира взаимно с Борда на DMS – обединен дарителски номер, който приканва своите донори да се причислят към нея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР