Джосеп поздрави своите футболисти след новата титла на . Този

...
Джосеп поздрави своите футболисти след новата титла на . Този
Коментари Харесай

Щастливият Гуардиола: Уау, вече сме легенди!

Джосеп поздрави своите футболисти след новата купа на. Този път отборът завоюва трофея с точка задатък пред. За мениджъра това е четвърти успех със златните медали във Висшата лига и той пристигна след трагичен поврат от 0:2 до 3:2 против.

“Уау, към този момент сме митове! Когато в тази страна станеш първенец четири пъти в границите на пет години, това е тъй като играчите ти са специфични. Определено ще бъдем запомнени. При първата ни купа събрахме 100 точки, във втората трябваше да спечелим мъчно против Брайтън в последния кръг, по-късно при третата бяхме без доста значими футболисти, а в този момент го направихме пред нашите почитатели, което е най-хубавото ”, съобщи Пеп пред “Скай Спортс ”.
88  Манчестър Сити още веднъж е първенец на Англия
Ключово за триумфа над Астън Вила се оказа решението на испанеца да пусне в игра като запаса Илкай Гюндоган, който осъществя два гола. “Гюндо е най-хубавият в тима ни в това да се промъква от задна линия. В лицето на Фил Фоудън, Жоао Кансело и Олександър Зинченко разполагаме с футболисти, които вършат голям брой подавания в наказателното поле, само че Илкай е №1 в това да ги приключва от втора позиция ”, горделив е Гуардиола.
 Героят Гюндоган: Беше значимо да стигнем до първия гол Героят Гюндоган: Беше значимо да стигнем до първия гол
“Определено не беше елементарно. Този финален мач постоянно е специфичен и прочувствен. Всичко се промени сега, в който стигнахме до гол. Усещах, че ще имаме опция да вкараме още. Не играехме при елементарни условия, само че трябваше да се оправим с това ”, приключи той.

Общо за Сити пък купата е осма в историята им.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР