Джордж Р. Р. Мартин разполага с изобилие от литература, която

...
Джордж Р. Р. Мартин разполага с изобилие от литература, която
Коментари Харесай

Обрати в анимацията: Джордж Р.Р. Мартин и Мики Маус навлизат в нови жанрове

Джордж Р. Р. Мартин разполага с обилие от литература, която да екранизира, само че това не го стопира да работи по напълно нови планове.

В обява в блога си създателят на Game of Thrones споделя, че работи по три анимационни плана, основани на известния франчайз.

" В наши дни има толкоз доста нови неща по малкия екран, че в епохата на стрийминга е мъчно да бъдем в крайник с всички. Винаги е наслаждение да се натъкнеш на продукция, която не си виждал преди, която просто те взривява, забива нокти в теб и не те пуска ", написа Мартин.

Той отбелязва, че Blue Eye Samurai на Netflix е тъкмо такова шоу, което води до концепцията за негови анимационни излъчвания, които са в развой на разработка.

" Така се случи, че HBO и аз имаме лични анимационни планове, чието деяние се развива в света на A Songof Ice & Fire. Нито един от тях към момента не е получил зелена светлина, само че мисля, че сме покрай предприемането на идната стъпка ", споделя още писателят.

Според Мартин Nine Voyages, предисторията на House of the Dragon, ще се появи по екраните като анимация.

Сюжетът ще се концентрира върху предишното на " Морската змия " Корлис Веларион, изигран в House of the Dragon от артиста Стив Тусент, написа CNN.

" Бюджетните ограничавания евентуално щяха да създадат живата версия прекомерно скъпа, защото половината от сериала се развива в морето и е належащо да се основава друго пристанище всяка седмица ", написа Мартин.

" Там има цялостен един свят. И ние имаме доста по-голям късмет да покажем всичко това с анимация. Така че в този момент имаме три нови плана в ход. "

Макар създателят да показва вяра, че сериалите ще съумеят стигнат до екраните, той също по този начин написа, че " в Холивуд нищо не е несъмнено ".

Едно нещо е несъмнено обаче: вторият сезон на House of the Dragon ще излезне през това лято.

Междувременно Мики Маус получи нова роля: Злодей от филм на ужасите

Тази седмица бяха оповестени два кино лентата с присъединяване на известния амулет на Disney, защото авторските права върху късометражния анимационен филм от 1928 година Steamboat Willie за първи път станаха публично притежание.

В филмовия откъс на Mickey's Mouse Trap, игрален филм, режисиран от Джейми Бейли, група другари са тероризирани от неизвестен умопобъркан, носещ маска на усмихнатия гризач по време на карнавал.

Трейлърът приключва със известието " Мишката е на независимост ".

Подобен филм би могъл да се смята за нарушаване на авторските права единствено допреди няколко дни. Тъй като американското законодателство разрешава правата да се пазят до 95 години, на 1 януари 2024 година креативният лиценз на Steamboat Willie публично изтече, което отвори вратата за още наличие с облика на Мики.

Вторият филм на ужасите носещ същото заглавие от анимацията на Disney, режисиран от Стивън ЛаМорте, беше разгласен във вторник посредством прессъобщение. Снимките му ще стартират напролет на 2024 г.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР