Джентълменското споразумение“ между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ е индикация за формирането

...
Джентълменското споразумение“ между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ е индикация за формирането
Коментари Харесай

Михаил Миков: Сформира се рехаво и нестабилно мнозинство

„ Джентълменското съглашение “ сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ е индикация за образуването на рехаво и несигурно болшинство. Това сподели в студиото на Euronews Primetime някогашният водач на Българска социалистическа партия Михаил Миков. Според него двете партии ще търсят всевъзможни благоприятни условия, с цел да легитимират работата на Народното събрание.

Високият глас, на който Корнелия Нинова декларира рецензиите си към някогашните си сътрудници в лицето на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ е по-скоро с цел да се обърне внимание на Българска социалистическа партия, която е на пето място и то на следващи избори и не взе участие в политическите сметки, сподели Миков.
Редно беше още в нощта на изборите Българска социалистическа партия да съобщи: „ Аз съм съпротива “, тогава беше времето за това. Явно са имали някаква упоритост да се отъркат във властта и в този момент, когато тези упования се разминават с действителността, те подлагат на критика. Критиката обаче беше основателна.
Михаил Миков, някогашен водач на Българска социалистическа партия

По думите на Миков и ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са заложили амбициозна законодателна стратегия, която няма по какъв начин да бъде изпълнена, в случай че не се сформира държавно управление, което от своя страна да даде живот на това Народно заседание. Ако са решили да образуват държавно управление, което да внесе тези законопроекти от законодателната стратегия, те би трябвало да работят по-бързо в сделките си, сподели още Михаил Миков и съобщи, че двете политически сили подценяват интелигентността на цялото общество.

Когато стартира връчването на мандатите нещата в последна сметка ще стигнат до образуването на държавно управление, безапелационен е Миков. ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС нямат никакви политически и идейни несъгласия. Единствените несъгласия сред тях са лични, безапелационен е Миков.

Цялото изявление вижте във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР