Дженифър Лопес се оказа в сконфузна ситуация, след като обяви

...
Дженифър Лопес се оказа в сконфузна ситуация, след като обяви
Коментари Харесай

Направиха Джей Ло на пух и прах: Пусна нова марка алкохол, въпреки че нe пие, а Бен е алкохолик!

Дженифър Лопес се оказа в сконфузна обстановка, откакто разгласи стартирането на пазара на алкохолната си марка Delola.

Актрисата и певица разгласи старта на своята компания за питиета, въодушевена от италианското крайбрежие в сряда, само че новината беше посрещната с остра реакция от почитателите, които означиха, че самата Джей Ло не пие.

“Все повече и повече съзнавам какъв брой е значимо да се любувам на живота “, сподели изпълнителката на " Let’s Get Loud “ във видео в Instagram, рекламиращо напитката.

“Просто желаех да основа нещо по-добро – нещо с по-добър усет, по-добри съставки, нещо, което бих желал да пия с моите другари и семейство и това е Delola. “ - добавя тя.
                             

Само минути откакто Лопес показа клипа със своите 240 милиона почитатели, разочаровани почитатели се втурнаха към секцията за мнения, с цел да разкритикуват решението на изпълнителката да пусне марка алкохол.

“О, уау. Това е разочароващо “, написа един човек. “Защо не създадеш безалкохолна марка, като се има поради, че си говорила намерено за негативните резултати на алкохола и че самата ти не пиеш? Това е толкоз нетипично за теб, откровено съм любопитен за какво продаваш алкохол? ”.



Друг се съгласи, като написа: “Джей Ло, ти не пиеш. Това е нещо известно и е изтъквано неведнъж. Искам да кажа... разбирам - парите са си пари, само че скъпа, ти не пиеш алкохол. ”

Сред безбройните неодобрителни мнения, един от почитателите попита за какво Лопес избра да пусне марка алкохол, имайки поради предходните проблеми на брачна половинка ѝ Бен Афлек с алкохола, които го принудиха да влезе неведнъж в рехабилитационен център.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР