Припомняме, че спрямо Станислав С. първоначално бе взета мярка за

...
Припомняме, че спрямо Станислав С. първоначално бе взета мярка за
Коментари Харесай

Опасният Станислав наруши домашния арест, връщат го зад решетките

Припомняме, че по отношение на Станислав С. в началото бе взета мярка за неотклонение " задържане под стража ". На 14.12.2017 година същата е била променена от Апелативен съд - Бургас в " домакински арест ".

В резултат на осъществения надзор, в Окръжна прокуратура - Сливен е постъпила информация, че на 18.12.2017 година, на 19.01.2018 година и 27.01.2018 година обвиненият не е бил открит от полицейските чиновници на адреса, на който е трябвало да търпи мярката си за неотклонение.

Отделно от това разпитани очевидци са съобщили, че са видели обвинения отвън домът му на 21.01.2018 година и на 03.01.2018 година, като при втория случай обвиненият се е намирал зад постройката на ОД на МВР-Сливен, където се обитава следствения арест, като е направил опит да се свърже с Дияна К. (обвинена за същите престъпления), която е арестувана в ареста.

Въз основа на тези доказателства прокурорът е изискал от съда Станислав С. да бъде арестуван под стража още веднъж. Съдът е приел претекстовете на прокурора и е наложил мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него.

Определението на Окръжен съд - Сливен може да бъде обжалвано пред Апелативен съд - Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР